Hazırlık Maçı | Sturm Graz 2-0 Galatasaray | MS | 18 Temmuz | GS TV

Baya kötüydük ama bunu kamptaki yüklemelere ve kadrodaki eksiklere bağlıyorum. Artık kesinlikle transferde hız kazanmalıyız forvet ve orta saha konuları oldukça önemli. Mevcut kadroyla ilk turu geçeriz diye düşünmemeliyiz kadroyu hızlıca tamamlamalıyız önümüzdeki turlar çok daha zor olacak.

?alt tarafı hazırlık.maci
Bu maç için değil genel olarak söyledim mertens ile 2-3 yıl veya matayla bir yıl sözleşme yanlıştı aynı şekil Oliviera ile de uzun vadeli sözleşme yapılması . 30 yaş üstü oyunculara uzun vadeli yatırımı bırakmamız lazım artık .

Baya kötüydük ama bunu kamptaki yüklemelere ve kadrodaki eksiklere bağlıyorum. Artık kesinlikle transferde hız kazanmalıyız forvet ve orta saha konuları oldukça önemli. Mevcut kadroyla ilk turu geçeriz diye düşünmemeliyiz kadroyu hızlıca tamamlamalıyız önümüzdeki turlar çok daha zor olacak.
Abi Graz yükleme yapmıyor mu? Kanatlar iki top çevirmekten acizdi bugün yine. Doğru düzgün atak yok yükleme bahane edeceksek haftaya da eleniriz o zaman.

Mobil çalışmıyor demek ki
Neyse ip tvden yarım yamalak izledim zaten keş bir maçtı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sezon başları kötüyüz zaten de göz göre göre Cl gruplarını elimizden kaçırmayalım yangın yapmaya gerek yok ancak İcardi ve rashica ile birlikte bir 8 no en azından zalgiris maçından sonraki tura yetişmeli.

Geri
Üst Alt