Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstemediğin adam şimdi zaniolo'yu kesermi oldu kabir azabılığına son verelimunpopular opinion
rashica gelirse sezon içinde zaniolo'yu kesme ihtimali çok yüksek
Pardon tazameta tribünleri sakinlestiriyordu hatlar karıştıcoulibaly
Mertens hala çok yorgun öyle demeyinAbicigim mertens geçen sezon yoruldu dediniz alın işte sene başı hazırlık maçı yine bir halt yok..Berkan 10 milyona satılmazdı Zaniolo 30a satılmazdı umarım bazılarımızin ayakları yere basar bu maçla ..
Sinirden kapadım maçı
Mertens'i yedege atacak adam bakmiyor muyuz zaten? Bakiyoruz bildigimiz kadariyla.Abicigim mertens geçen sezon yoruldu dediniz alın işte sene başı hazırlık maçı yine bir halt yok..Berkan 10 milyona satılmazdı Zaniolo 30a satılmazdı umarım bazılarımızin ayakları yere basar bu maçla ..
Sinirden kapadım maçı
2 tane fln kaptırmıstır maxKeremin topu kaptırdığı yerler büyük sıkıntı geçen sezonda hep aynısını yaptı skor gelince farkedilmedi
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buna eyvallah derim mesela , Kerem kullanmalı.Mertens frikikte topun başına geçince baraja takılacağını bilmeyen var mıydı. Adam 14 yaşındaki çocuk gibi şut çekiyor
Cuzzi miktara geliyorsa lafım yok. O da solda oynayabildigi için. Kerem beni bazen sinir ediyorrashica???
11 numaralı topcu iyiGraz dan herhangi bir oyuncu 11 oynar bizde su an
KimdenKAZIMCAN ı
daha cok begenıyorum
Boey' i calimlayan 10 no yu alalimGraz dan herhangi bir oyuncu 11 oynar bizde su an
angelinyoKimden