Hazırlık Maçı | Türkiye 0-0 Gine | MS | 31 Mayıs | TRT Spor

Bugün ki onbirden 3-4 arkadaşın dehleneceği açıktır bu maçın da amacı da faydası da bu olacaktır!! Oynamayan Halil ve Aktürkoğlu'nun turnuvada olacağı kesinleşmiştir kendilerine başarılar dilerim.

Bence Şenor hodjam 11deki bazı oyuncuları belki parlar diye oynatıyor. Bunlardan ikisi efecan ve kaleci gökhan ile beraber kadro dışı kalır

Yetenek falan bir yere kadar abi
Adam takımında oynamıyor millî takım da 11
Dorukhan takımında oynamıyor
Abdulkadir yine aynı
Enes ayrı bir olay zaten
Rıdvan, Nsaksksyi kesemiyor abi
Kosabilen adami başınıza çıkarıyorlar

Euro 2016 kadrosu bu takımdan daha iyiydi bu arada hoca faktörü de vardi tabii

Şenol'un öyle aman aman övülecek bir yanı yok ki zaten.

Milli Takım iyi top oynamıyor kaç zamandır, bulduğumuzu atıyorduk hep ondan efektif gözüktü takım. Göz boyamaktan başka birşey değildi.
Sampiyonlar liginde yenilgisiz cikti diyorlar. Bütün maçları izlesinler. Her rakibi bunların 2 kati pozisyona girip atamadı. Egiticilik iyi olabilir ama ben hocaligini vasat buluyorum

şenol avrupa şampiyonasında çift libero oynatacak belli ki. geçen maç taylan'ın içine etti diye sövmüştüm ama bugün ozan'ı da aynı şekilde kullandık. kendi çapımımızı bilmemiz iyi, lille gibi tutup 1 tane salmaya bakacağız. dünya futbolunun estetiği bayağı öldü ama hurra hücum yerine güncel taktik ve düzenlerin takip edilmesi olumlu. eferim şenol.

AS da rakipler topu Türkiyeye birakip arkaya az kapanirsa, gruptan cikamaz Türkiye.

Oyun çok kötü ama oynayanların büyük bölümünün yedek oyuncular olduğunu da göz önünde bulundurmak lazım tabi.

Kötu oyundan ziyade bu kadar isteksiz olmaları falan daha düşündürücü. Şu Dorukhan'ın falan götünü yırtması lazım ama torpilli ya ne yaparsa yapsın yeri garanti.

Geri
Üst Alt