- 6 Eylül 2014
- 83.236
- 56.812
- 4.283
Sadece mücadele ediyor. Ben bir kalite göremiyorum bu cocuktaEnes Unal top bile suremiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece mücadele ediyor. Ben bir kalite göremiyorum bu cocuktaEnes Unal top bile suremiyor.
Ben hiç görmedim sen yine görmüssünAhh Dorukhan oynuyormuş şimdi gördüm.
Ben de oyuncuları sahadan çıkarken gösterdiler orada gördüm bunu ancak.Ben hiç görmedim sen yine görmüssün
Ben 2 sinede sallıyorum adminimHadi olm Şenol'u övüp FTye sallasanıza bu maçta da![]()
Şenol'un öyle aman aman övülecek bir yanı yok ki zaten.Hadi olm Şenol'u övüp FTye sallasanıza bu maçta da![]()
Oynamasının tek sebebi Avrupa takımlarına itelemekAhh Dorukhan oynuyormuş şimdi gördüm.
oynayan adamlar daha fazla tercih edilse iyi olurdu. dhan maho enes gibi heriflerin milli takimda pek yeri yok.Euro 2016 kadrosu bu takımdan daha iyiydi bu arada hoca faktörü de vardi tabii
Sampiyonlar liginde yenilgisiz cikti diyorlar. Bütün maçları izlesinler. Her rakibi bunların 2 kati pozisyona girip atamadı. Egiticilik iyi olabilir ama ben hocaligini vasat buluyorumŞenol'un öyle aman aman övülecek bir yanı yok ki zaten.
Milli Takım iyi top oynamıyor kaç zamandır, bulduğumuzu atıyorduk hep ondan efektif gözüktü takım. Göz boyamaktan başka birşey değildi.