GSCimbom
Hazırlık Maçı | Türkiye 0-0 Rusya | M.S | 31 Ağustos | Star TV
Murat Saylak

Hazırlık Maçı | Türkiye 0-0 Rusya | M.S | 31 Ağustos | Star TV Sayfa 8

Murat Saylak ·

Cevap
241
Okunma
9,5K
Sayfa
8/13
Türkiye00Rusya31 Ağustos
Basima birsey gelmeyecekse Calhanoglu bos oyuncu bence. Tamam bos degilde cok overrated

Duran toplari , vurus kalitesi disinda oyun ici faydasi tartisilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leverkusen'de oyun içinde arada çok ön plana çıktığı oluyordu, pas yeteneği ve oyun görüşü-vizyonu yüksek. Bu yüzden tutuluyor heralde. Çok kilit paslar atıyordu, ani pozisyonlar falan yaratıyordu sonra ortasahadan frikik attı patladı zaten. :D

Sen veya baskalari begensin diye kendimi degistirecek degilim. Ismimi gördügün vakit okumayip gecersen, veya engelleme olayi var mesela.

Böylece hersey kendi adina kolaylasir.

Yok ben rahatsiz olmuyorum sadece forum adina konusayim dedim o kadar. Nasil istiyorsan oyle konus. Benim icin onemi yok...

Seninle hic problemim yok sadece bazen durup dururken bazen en basit sorulara bile ters cevaplar veriyorsun. Ilk defa degil yani...

Neyse sen bilirsin

Basima birsey gelmeyecekse Calhanoglu bos oyuncu bence. Tamam bos degilde cok overrated

Duran toplari , vurus kalitesi disinda oyun ici faydasi tartisilir

Milli takımda öyle gibi.
Nuri Şahin de bence aynısı. Yıllardır bir şeyler verecek diye bekliyoruz.
bir Hamit olamadılar sanki.

Rusya'ya karşı bu kadar dağınık oynamak elemelerde rezil olacağımızın göstergesi. Rusya EURO16'nın en rezil takımıydı ve bence bizle beraber en rezil takım konumundalar şuan. 2 takımda berbat. Maç kalitesi 0.

Leverkusen'de oyun içinde arada çok ön plana çıktığı oluyordu, pas yeteneği ve oyun görüşü-vizyonu yüksek. Bu yüzden tutuluyor heralde. Çok kilit paslar atıyordu, ani pozisyonlar falan yaratıyordu sonra ortasahadan frikik attı patladı zaten. :D

Milli takımda öyle gibi.
Nuri Şahin de bence aynısı. Yıllardır bir şeyler verecek diye bekliyoruz.
bir Hamit olamadılar sanki.

Kisaca sistemin adami. Takima bagli performansi var cunku simdiye kadar bir tane bile millimperformansini begenmedim

Yok ben rahatsiz olmuyorum sadece forum adina konusayim dedim o kadar. Nasil istiyorsan oyle konus. Benim icin onemi yok...

Seninle hic problemim yok sadece bazen durup dururken bazen en basit sorulara bile ters cevaplar veriyorsun. Ilk defa degil yani...

Neyse sen bilirsin

Benim ters cevap verdigim fln yok. Bunu cogu kisi uyduruyor. Sadece farkli dil kullaniyorum. Daha demin de atarli fln birsey yazmadim.

Ömer'i biliriz, ilginc ilginc kendi birseyler uydurup bana ben demisim gibi anlatmaya calisiyor. Bunu belirttim, o kadar. Serdar Aziz vasat diyoruz adam sanki küfür etmisiz gibi cevap olarak Chedjou diyor.

Sen veya baskalari begensin diye kendimi degistirecek degilim. Ismimi gördügün vakit okumayip gecersen, veya engelleme olayi var mesela.

Böylece hersey kendi adina kolaylasir.

sen bana bunu yapabiliyor musun ? Her mesajima cevap yetistirme derdindesin

kelin merhemi olsa kendi basina surer , millete laf yetistirme hakli adamlar , mesajlarina ceki duzen ver

ulan Serdar Azizi izledim moralim bozuldu yemin ederim. Hakan ın ömrü bitti bitecek bu defansla nasıl şampiyon olucaz bilmiyorum. Ah denayer ah neden gelmedin be olum ya

Benim ters cevap verdigim fln yok. Bunu cogu kisi uyduruyor. Sadece farkli dil kullaniyorum. Daha demin de atarli fln birsey yazmadim.

Ömer'i biliriz, ilginc ilginc kendi birseyler uydurup bana ben demisim gibi anlatmaya calisiyor. Bunu belirttim, o kadar. Serdar Aziz vasat diyoruz adam sanki küfür etmisiz gibi cevap olarak Chedjou diyor.

Dedigim gibi seninle bir problemim yok.
Anlasilan konusma stilin oyle ama iste herkes olumlu karsilamaz demek istedim.

Bu Türk oyuncularda hakkaten beyin yok abi.. volkan şen topu almış gidiyor, sağ tarafta Emre Mor bomboş, fakat volkan şen denen beyinsiz Cenk tosun'a ara pası atmaya çalışıyor :)

ya futbol basit oyundur.. biz ise futbolu zorlaştırarak oynuyoruz.. inanılır gibi değil

Geri
Üst Alt