Hazırlık Maçı | Türkiye 0-4 Brezilya | M.S | Show TV

Milli Takim'da yabanci yokta ne bok yediniz diye sormazlarmi :( ...

Ulan bizim Milli Takim bugun cikip Southampton'a oynasa yeniliri

demiroren-forma.jpg

Yıldırım Demirören tezahüratları da baydı artık. Daha yapıcı protesto edilmeli tüp kafa.

Milli Takim'da yabanci yokta ne bok yediniz diye sormazlarmi :( ...

Ulan bizim Milli Takim bugun cikip Southampton'a oynasa yeniliri
Southampton'u küçümseme Görkem. Adamlar Premier Ligde gayet başarılı.

O kadsr parlayan oyuncularını sattılar ama adamlsr bıraktığı yerden devam ediyor.

Ben şahsen çok beğeniyorum Southampton'u.

I am the one who knocks!

3 milyon euro yu madenlere harcasalar bu kadar can kaybı olmazdı ülke günden güne parçalanıyor yugoslavya parçalandığında halk dizi izlemeye devam ediyordu bizdede aynı yozlaşmış kafalar var dizi izlemeye devam

O kadsr parlayan oyuncularını sattılar ama adamlsr bıraktığı yerden devam ediyor.

I am the one who knocks!

southampton chelseaden sonra ingilterenin en iyi takimi . oyuncu kaliteleri city manu degil tabiki ama daha iyi takimlar ciddiden.
ingilterenin atl madridi diye biliriz

I am the one who knocks!

Swansea City olsun seni mi kiracagim :( ... Southampton bile bir beden buyuk geldi ya milli takimimiza hahahahahhahahaha

Babacan fena degildi ikinci yarida, Onur sakat oldugu için bir kaç maç oynamali bence.

Ozan Tufan sahadaki nadir iyi oyunculardan birisiydi... çok yetenekli oyuncu.

Alper, Ozan Tufan ve Oguzhan gibiler bu takimda oynamaya hak ediyor - gelecegin takimini kurmak istiyorsan bu tip oyunculari oynatmak lazim, Hamit ve Topal gibi ihtiyarlari degil. Çalhanoglu de mutlaka bu takimda olmali - Bundesliganin belki de en iyi yeteneklerden birisi kendisi. Ben Ömer Toprak'i stoper olarak pek begenmiyorum ama Topal veya Bekirden kesinlikle daha kötü olamaz.

yensen nolcaktı ki grupta 10 puana mı çıkcaktın,yeni türkiye işte nerde reklam-milletin gözünü boyuyacak bişey varsa yapılır olumsuz şeylerden hiç ama hiç bahsedilmez,bu maç için cebimden çıkan kuruşlarda bi taraflarına girsin.

brezilya dünyanın en iyi 3 takımından biri belkide en iyisi, bugün çok sakatımız vardı, her zaman ki gibi bireysel hatalardan gol yedik önemli bir kazakistan maçımız var bla bla bla
Brezilya Dünyanın en iyi takımı değil şu anda o takım Almanya

Geri
Üst Alt