Hazırlık Maçı | Türkiye 1-2 ABD | 29 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiye 1-0 ABD | 29 Mayıs | İlk Yarı | NTV

Çağlar'ı inşallah almayız. Hala geliştirememiş kendini. Bu kadar vasıfsız bir bek izlememiştim uzun zamandır.

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiye 1-0 ABD | 29 Mayıs | İlk Yarı | NTV

Çağları beğenmiyormusunuz ? :S OHa ben futboldan anlamıyorum aga.

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiye 1-0 ABD | 29 Mayıs | Devre Arası | NTV

Bencede.

Nuri de bi halt yiyemiyor milli takımda

Peki benim Çağlar'ı beğenmem ne olacak?

Arda bayağı piyasa yaptı bu turnuva sayesinde..Ederi verilmediği taktirde satılmasına karşıyım..Zorla oyuncumuzu satacak değiliz ya..

Arda süper oynuyor ya milli takımda,mental olarak rahat olduğunda çalım atamayacağı adam yok gibi.Barça-arsenal gibi takımlarda süper oynar Arda.

Arda'ya nazar değmese bari. Bu arada Çağlar ve Hamit kötü oynuyorlar. İnş. almayız Çağlar'ı.

Önü boşken bile geri pas yapan adam'dan F.R'ın takımında bek olmasını beklemeyin. İnsanda cesaret olur biraz. Dikine oynar. Arda bile isyan etti gelip defanstan top almaya başladı.

Yürüyedur Kaptan . O değilde beleşoğluyla çok iyi anlaşıyorlar hakketen. Bizi satmasaydı şu anda çok farklı muhabbetler olurdu forumda. Ah ulan !

şu kazma çağların neyini beğeniyosunuz goizanın sol bek bayisi

Çağlar'ı inşallah almayız nedir ya? Ulan bi maç izliyip çağlar gelmesin demek nası bi zihniyettir.

Arda'yı isteyen takım gelip takır takır parayı basacak..Yok öyle gio+4, 13€ falan..Elin dandik adamlarına 25 mio€ lar havada uçuyor..Türkiye'den oyuncu alacağında ellerini ceblerine atmıyorlar..

Yürüyedur Kaptan . O değilde beleşoğluyla çok iyi anlaşıyorlar hakketen. Bizi satmasaydı şu anda çok farklı muhabbetler olurdu forumda. Ah ulan !

Emre Paragözoğlu karaktersiz biridir ama iyi futbolcudur. Bence de Emre bizde olsaydı puan tablosunda farklı yerlerde olurduk.

Arda Barca'da çok rahat oynar.

Arda soldan her top ayagina geldiginde yardiriyorsa,bunda caglarinda etkisi vardir kanimca.Mac boyunca ardayi bir kere sol beke kadar geldigini gördüm,ondada kaptirdigi topun pesine düsmüstü.Sonuc olarak biz sadece kameranin gösterdiklerini görüyoruz,caglarin nasil oynadigini,nasil acik kapattigini falan farkedemiyoruz.Ama simdiye kadar ,yani ilk 45 dakikada 1 tane soldan o siyah arkadas yardirip geldi,ondada hem caglar,hemde servet bir sey yapamadi,bence caglar takimimizda yerini bulacak,oynadikca dahada güven verecek.Adam daha ikinci macina cikiyor,kimse denizlide yaptigi gibi ileri cikmasini falan beklemesin,zaten önünde isini cok iyi yapan bir arda var.

Sabriye gelince ,bu adamin ne milli takimda,nede takimimizda ilk onbirde yeri yok,adamin görüs acisi kendi gölgesinin capi kadar,arada bir ileriye cikacakda,isabetli orta yapacakta,top sekip yanlislikla iyi sut cikaracakta...vs ölme essegim ölme,sabriye bel baglayacagima,altyapidan bir sagbek beklerim daha iyi.

Geri
Üst Alt