Hazırlık Maçı | Türkiye 1-2 ABD | 29 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiye 2-1 ABD | 29 Mayıs | Maç Sonucu

Kaybettik yahu bu başlık ne :yikes:

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiye 1-2 ABD | 29 Mayıs | Maç Sonucu

daha iyi oldu aslinda, servetle, zanla, caglar ile olacak is degil bu.

Servet , Gökhan Zan ve Emre Güngör 3´lüsünden kurtulması lazım acilen Galatasaray´ın da Milli takımın da .

Bir kez daha anladımki Zan'da,Servet'de,Sabri'de futbolcu değil

Gökhan Zan sakatlanmazsa veya takıma çok iyi bir yabancı stoper gelmezse oynayacaktır önümüzdeki sezon.

caglari insallah almayiz, yoksa geldigi gibi geri doner umarim izlemislerdir de vazgecerler bu transferden, macada gelirsek neden dunya kupasinda olmadigimiz acikca ortada

Maç esnasında forumda yoktum da sabrinin dışarı giden frikikten sonra gökyüzüne bakarak "afedersin" tarzı bi işaret yapması gözlerden kaçtı mı bilmiyorum.. Ben o hareketi kuşlardan özür diliyor a yorumladım.. Nedir bu hayvanların sabriden çektiği :D

Zan iyiydi be.Ama Çağlar inşallah alınmaz.

Servet , Gökhan Zan ve Emre Güngör 3´lüsünden kurtulması lazım acilen Galatasaray´ın da Milli takımın da .

hocam zan a haksızlık atme fena değil yine:o,servet ve emre gidebilir ayrıca çağlar hangi akla hizmet alındı anlamadım

Zan'ı ayrı tutarak katılıyorum.

Zan daha da beter aslinda. Calim yemekten korktugu icin cogu zaman kacak oyniyor. Zaten rakibini karsiladigi anda cok pis calim yiyor ve cogu zaman kart görüyor, son dakikalarda görüldügü gibi. Goll yedigimiz pozisyonlarda, milli takimda olsun, Galatasarayda olsun Zan cogu zaman pozisyonun icinde olmuyor sonra saga sola bakip duruyor, "ne yapiyorsunuz cocuklar" dercesine.. Oysa o pozisyonlarin icinde olmasi gereken Zanin taa kendisi.

Zanin olumlu yaptigi tek is topu oyuna sokmasi.

Bizden gitsin de, baska birsey istemiyorum.

Hiddink 1-2 mac sonra zaten keser onu.

Yediğimiz 2. golü Dünyada sadece 2 takım yiyebilir.1.si Galatasaray 2.si Türkiye. aa tesadüfe bak 2 takımında defansı aynı.Ne kadar garip değil mi?

Zan daha da beter aslinda. Calim yemekten korktugu icin cogu zaman kacak oyniyor. Zaten rakibini karsiladigi anda cok pis calim yiyor ve cogu zaman kart görüyor, son dakikalarda görüldügü gibi. Goll yedigimiz pozisyonlarda, milli takimda olsun, Galatasarayda olsun Zan cogu zaman pozisyonun icinde olmuyor sonra saga sola bakip duruyor, "ne yapiyorsunuz cocuklar" dercesine.. Oysa o pozisyonlarin icinde olmasi gereken Zanin taa kendisi.

Zanin olumlu yaptigi tek is topu oyuna sokmasi.

Bizden gitsin de, baska birsey istem iyorum.

Hiddink 1-2 mac sonra zaten keser onu.

Barışçığım Zan'ı sen yine de ayrı koy. Yediğimiz 2. gole bakarsan çok iyi kademeye girip vuruş açısını kapatıyor ama pastaki adamı Servet almadığı için yiyoruz.

Acilen Türk futbolu stoperler çıkarması lazım.

Bir soru soracagim ciddi ciddi: Topal topcu mu??

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiye - ABD | 29 Mayıs | 21.00 | Ntv Spor

Milli takım her zaman Gs ve Fbden oluşur bu torpil yüzünden değil.Kaliteli oyuncular bakımından :asd:

Gerçekten hocam, kalitesiyle dövdü maşallah milli takım :animation:

Kim ne derse desin iyi bir milli takımda 11 kişiden 8-9'u sadece 2 takımdan alınmaz. Hele de iki takım da 2 senedir kupa alamıyorsa. Fatih Terim de, Oğuz Çetin de Beşiktaşlı oyunculara haksızlık yaptılar. Elbette diğer takımlara da.

Yiter ya yiter ya caglari alan ; Allah b versin.

Rijkaard bunu oynatmaz.

Ee eee Rijkaard napsin baskan. Sen caglar gibi oyunculari getirirsen Adam 2 ncide olur 5 ncide.

Geri
Üst Alt