Hazırlık Maçı | Türkiye 2-0 Kuzey İrlanda | 26 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiye 2-0 Kuzey İrlanda | Maç Sonucu

Mehmet 2 top kaptırdı laf oluyor. Kaldı ki, birisinde Emre'ye verdi bakmadan. Emre hiç izlemiyor ancak. Konsantrasyonu yok. Diğer pozisyonda da Emre abandı pası verirken. O topu kontrol etmek herkesin harcı değil.

Mehmet 2 top kaptırdı laf oluyor. Kaldı ki, birisinde Emre'ye verdi bakmadan. Emre hiç izlemiyor ancak. Konsantrasyonu yok. Diğer pozisyonda da Emre abandı pası verirken. O topu kontrol etmek herkesin harcı değil.

ben utandim bu mesajtan sende utan bence:)

5 topun 3 unu kaptirdi:)

Bana, Sabri'ye attığı pası da anlatırmısın bomboş pozisyonda.Eskişehir maçında yaptığı hata'nın da aynısını yaptı neredeyse.

Bana, Sabri'ye attığı pası da anlatırmısın bomboş pozisyonda.Eskişehir maçında yaptığı hata'nın da aynısını yaptı neredeyse.

GS tarihinin en buyuk ticaretidir bu topal:)

emegi gecenleri kutluyorum:)

Bize Hamit lazım arkadaş. Emre Belözoğlu kadar kaliteli bir ortasaha oyuncusu. Almamız lazım. Defansif olarak daha kötü amma velakin.

Türkiyenin en iyi forveti kim oldugu bugün apacik bir gözle bence görüldü.

Sercani gecen sene keske alsaydik,artik almak cok zor.

Ama Sercan Dünyada her Defansin Dengesini bozabilir.Onun icin Bursa Savunmayi Saglam tutabilirse,Volkan ve Sercan ikilisi Sampiyonlar Liginde önemli isler yapabilir!

Ulan Emre'yle Arda çok iyi anlaşıyorlar ya Emre'yi alsaydık zamanında 3-5 sene boyunca şampiyonduk

Türkiyenin en iyi forveti kim oldugu bugün apacik bir gözle bence görüldü.

Sercani gecen sene keske alsaydik,artik almak cok zor.

Ama Sercan Dünyada her Defansin Dengesini bozabilir.Onun icin Bursa Savunmayi Saglam tutabilirse,Volkan ve Sercan ikilisi Sampiyonlar Liginde önemli isler yapabilir!

Hocam yetenekli de istenen paralar dudak uçuklatıcı. Baros'u 4.5 milyon €'ya almışken Sercan'ın 10 milyon € edeceğini tahayyül edemiyorum.

sercana balon topala on libero diyenlerin vay haline:)

GS tarihinin en buyuk ticaretidir bu topal:)

emegi gecenleri kutluyorum:)

Sahada silik ve aşırı panik hali var kendisinde.Bu da bana fazlasıyla yansıyor.Oyuna bakıyorum,Mehmet, Emre'nin çırak gibi.Sanırım bu herşeyi anlatıyor.

Bu kadar büyük konuşmayın. Valencia'daki futboluyla sağlam kapaklar takar. Gerçi size kalsa Valencia'ya gidemezdi bile ya neyse. Everton, Blackburn, Sevilla ve Valencia keriz değil. Bu takımların hepsi teklif veriyorsa, orada durun ve düşünün. Sorunun sizde olduğunu anlayacaksınız. ;)

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiye 2-0 Kuzey İrlanda | 26 Mayıs | Maç Sonucu

Meksikalı siper çoştu :D

Bu kadar büyük konuşmayın. Valencia'daki futboluyla sağlam kapaklar takar. Gerçi size kalsa Valencia'ya gidemezdi bile ya neyse. Everton, Blackburn, Sevilla ve Valencia keriz değil. Bu takımların hepsi teklif veriyorsa, orada durun ve düşünün. Sorunun sizde olduğunu anlayacaksınız. ;)

ben sahaya bakinca sorunun bende olmadigini goruyorum

onlar benim gibi 5 sene seyretmedi:)

begenmedigin kakaladigin gioda topaldan daha fazla paraya benficaya gidiyormus sende anlamiyorsun demekki:)

gio hollanda defansini yardiriyor su an:)

Kapaklar takarsa,biriken kapakları sana hediye edeceğime emin olabilirsin.

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiye 2-0 Kuzey İrlanda | 26 Mayıs | Maç Sonucu

gio yu seyret serhat:)

sut cekemeyen adam degilmi

kapaklar kapak ustune

Hocam yetenekli de istenen paralar dudak uçuklatıcı. Baros'u 4.5 milyon €'ya almışken Sercan'ın 10 milyon € edeceğini tahayyül edemiyorum.

Bizde belki 10 Milyonu verecek para yoktur.

Ama bence Sercan 10 Milyon yapacak futbolcu.Bir Forvet icin ne gerekiyorsa var.

Hata yapiyormu?Yapiyor,ama oda Heyecandan.

Bu Yasta bu kalitede bir topcu almaya kalksan...mesela isim vereyim...Di Maria!

Cokmu farkli tarzlari?

Benfica 40 Milyon istiyor!

Geri
Üst Alt