Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 36.832
- 31.639
- 2.318
Milli takim nefretimizi başka yerde kusalım pls.
şunlara kusma emojisi atsana rengo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takim nefretimizi başka yerde kusalım pls.
Galler ters takim. Patlayabiliriz o maçtaMilli takımı bir ülke çok fena madara edecekte hangisi kestiremiyorum
Gel tesislerde üzerimize benzin dökelimİlk maçında Samsun gol atara oynamıştım Gökhan Alsan denilen futbolcu müsveddesi penaltı kaçırdı bundan sonra bütün Samsunlular düşmanımdır.
Bilmiyorum da olacak olan 20.dakikada 2 tane yaslayacaklar öylece izleyeceğizGaller ters takim. Patlayabiliriz o maçta
Sempati duymuyorum bu takima. hakan,caglar,mert müldür, ozan kabak,ugurcan,taylan,kerem,halil haric umrumda degil
Şu orkun kökçü için TM 12 milyon diyor. Öyle mi gerçektenGaller ters takim. Patlayabiliriz o maçta
YalakaSelim Soydan neden TFF başkanının elini öpmeye kalkıştı
CPH1951 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
milli takım dışında izlemedim hiçŞu orkun kökçü için TM 12 milyon diyor. Öyle mi gerçekten
Dun Fransa karsisinda kanatlardan cok hizli ciktilar. Onde yakalandik mi kal3ciyle karsi karsiyalar.Calim atan oyuncu eksikligi var ne yazik ki Ama grubumuzda kapali oynayacak bir takim yok,bi ihtimal galler 5-3-2 ile hizli hucumu dusunebilir
Eger havaya girecegimiz icin konsantrasyon kaybi olmazsa gruptan cikariz
Şu orkun kökçü için TM 12 milyon diyor. Öyle mi gerçekten
Bu nasil bi mantik arkadaş.Madem kerem'inve taylan'i oynatmayacaksin bari kadroya almasaydin da tatillerini yapıp kampa erken katilsaydilar
Şimdi hem oynanamamis olacaklar hem de kampa 2-3 hafta katılıp sakatlık riskleri artmış olacak.
Bolivya maçı var sanıyordum.
Yirmi dk izledim ayağı epey düzgün bir çocuğa benziyor. Kiralık + satınalma olursa düşünülebilir. Çocuk beşikyaşlıymış. Değeri düşmüşken onlardan önce çökmek lazım. Tabi piyasası nasıl bilmiyorumAlakasi yok. Feyenoordda bu sene rezilleri oynadi. Cok sakat kaldi. Piyasasi epeyi dustu. Feyenoord sampiyonadan sonra satma niyetinde. Sıçrama yapmasi icin dua ediyor taraftarlar.
Adam muhalefet için doğmuş dünyaya yeni mı tanıyorsun bu adamıBu nasil bi mantik arkadaş.
Kadroya almaz, niye almadi diye laf sayarsin, alır almasaydi diye laf sayarsin, oynasa az oynadi diye laf sayarsin. Oynamasa, oynatmayacaksan niye aliyorsun diye laf sayarsin. Biraz mantık yaw, cok sey dğl.
bu konuda haklı gibisin ahmetMadem kerem'inve taylan'i oynatmayacaksin bari kadroya almasaydin da tatillerini yapıp kampa erken katilsaydilar
Şimdi hem oynanamamis olacaklar hem de kampa 2-3 hafta katılıp sakatlık riskleri artmış olacak.