Hazırlık Maçı | Türkiye 2-0 Moldova | MS | 3 Haziran Perşembe | TRT Spor

Fena degildik. Burak Merih Zeki net pozisyonlari gole ceviremedi.

Ozan kayip kenan etkisiz
Kenan yerine Halil
Ozan yerine de Kerem girmeli

Kerem Burak Halil
Hakan Yusuf
Okay

Fena degildik. Burak Merih Zeki net pozisyonlari gole ceviremedi.

Ozan kayip kenan etkisiz
Kenan yerine Halil
Ozan yerine de Kerem girmeli

Kerem Burak Halil
Hakan Yusuf
Okay
Guclu rakiplere karsi topu birakip kontra cikip sonuc almada rekor kirmis olabiliriz.

Lakin bu tur ortalama takimlara karsi top bizdeyken oyunu alsak bile skoru alamiyoruz.

turnuvadan sonra sergen'e milli takım teklifi yapılsa da azıcık kaşı kulağı birbirini karışsa. elinde has 2 10 numara, golcü orta saha varken moldova'ya karşı akan oyunda tek tehlike yaratıyorsan seni görevde tutan tek şey yıllanmış dilin demektir.

Guclu rakiplere karsi topu birakip kontra cikip sonuc almada rekor kirmis olabiliriz.

Lakin bu tur ortalama takimlara karsi top bizdeyken oyunu alsak bile skoru alamiyoruz.
Bir şımarıklık var. Burak ve Merihin pozisyonları kaçacak cinsten değildi. Keza defansta okay ve merihin yaptığı hatalar da tuhaf.
Rakip düşük profilli olunca sallamıyor bizimkiler

3 puanla başlariz. Diger takimlardan korkuyorum ben. Isvicre 7-0 yapti.
Bu turnuvalarda buyuk kucuk hangi ulke basarili olursa olsun genelde bir iki topcunun yildizlasmasiyla kazaniyolar. Bu isimler supriz de olabilir olmayadabilir. Ornek Rustu-Semih, Ilhan-Umit, Grosso-Cannavaro, Ozil-Muller gibi. Diger oyuncular da takim oyununa etkisi olan isimler. Biz de bu katkiyi saglayabilecek kim var? Kalecilerimiz disinda bi Kerem var, baska bi isim goremiyorum. Rakipler onu da bi iki mac sonra cozerlerse zaten bittik. Yani uzun uzun yazmak ta istemiyorum ama grup maclarinda 4 puan aliriz gibime geliyo. Umarim ben yanilirim finale kadar gideriz. Hic sevmesem de uclu defans bizim icin en iyi yol gibi gorunuyo bana.

turnuvada rıdvan basiretsizi oynasın diye bütün şartlar zorlanıyor.

Kerem'in suçu ne arkadaş ? Neden bu kadar arka planda kalıyor paso yedek son 15 dk maçlar zora girince oyuna atılan oyuncu oluyor, 2 maç şans verinde gözünüz topçu görsüni, Terim'e kızıyordum yeterince süre vermiyor diye bunlar resmen yok ediyor, gönderin geri adam sezona iyi hazırlansın bari

Moderatör tarafında düzenlendi:
Skor bulamazsak bizim oynayacağımız oyun bu zaten. Her bulduğumuzu atarken de böyle oynuyorduk.

Ozan 30 metreden Burak 30 metreden gol atınca iyi top oynuyor olmuyoruz.

Skoru bulursak her şey lehimize oluyor ve istediğimiz gibi oynayabiliyoruz o durumda.

Geri
Üst Alt