Hazırlık Maçı | Türkiye 2-1 Çekya | MS | 19 Kasım | TRT Spor

Milli takım 1 yıldır ne çalışmış anlamadım.Sadece dizilişi belirlemişler, üzerine Hakan sen kaptansin yaparsın, Cengiz sen de takımın papazisin demişler sürmüşler sahaya.Geriden top nasıl çıkar, rakip sahada yerleşme ve hücum organizasyonları nasıl yapılır hiçbir şey belli değil.Tek çalıştığımız nokta rakip nasıl karşılanır hepsi bu.

Milli takım sanki birilerinin emirleri ile hareket edilen bir çiftlik izlenimi veriyor bana. Abdülkerim, Kazımcan, Yunus, Barış malum takımın oyuncuları olsa bir şekilde alınırdı form durumlarına bakılmadan. En azından medya baskısı kurulur ve Kuntz hain ilan eilirdi. Crespo milli takımdan teklif gelirse oynar mı vs gibi başlıklarla adam sanki bize lütufta bulunacakmış gibi algı kasan tasmalı basın yine şerbeti verdi millete. Yarın öbür gün sırf fenerde yabancı için yer açılsın diye bu adamı bu takima aldıracaklar.

Göğsümüzün kabardığı bir maç.

Milli takım sanki birilerinin emirleri ile hareket edilen bir çiftlik izlenimi veriyor bana. Abdülkerim, Kazımcan, Yunus, Barış malum takımın oyuncuları olsa bir şekilde alınırdı form durumlarına bakılmadan. En azından medya baskısı kurulur ve Kuntz hain ilan eilirdi. Crespo milli takımdan teklif gelirse oynar mı vs gibi başlıklarla adam sanki bize lütufta bulunacakmış gibi algı kasan tasmalı basın yine şerbeti verdi millete. Yarın öbür gün sırf fenerde yabancı için yer açılsın diye bu adamı bu takima aldıracaklar.
Kuntz döneminde yurt dışında oynuyor mu ve Almanca biliyor mu dışında herhangi bir kriter yok sanırsam.

Çok ciddi bir sakatlık yaşamış ve toparlayamamış Hull'da bile yedek olan Doğukan Sinik neye göre kadroya alınmış gerçekten anlamıyorum yerine Serdar G., Barış, Oğuz Akgün gibi isimlerde var ne yani yurt dışından olsun da 2.ligde yedek olsa bile çağırırız kampanyası falanda var da haberimiz mi yok? Yine Bardakçı hangi akla hizmet çağrılmıyor onu da anlamıyorum. Sinik ciddi geri gitmiş bu arada birde bu gün yalan haberler vardı Acun Sinik için Yunus+ para istedi diye.

zuhahahahahhhaahha

Geri
Üst Alt