Hazırlık Maçı | Türkiye 2-1 İsveç | MS | 5 Mart | Show TV

turkey turkey turkey kalplerimiz ay yaldız ile inşllah dünya kupasına gideceğiz

Oğuzhan Özyakup-21

Gökhan Töre-21

Emre Çolak-22

Hakan Çalhanoğlu-19

Salih Uçan-20

Semih Kaya-23

gibi isimleri

Caner Erkin-25

Nuri Şahin-25

Arda Turan-27

Onur Kıvrak-26

Ömer Toprak-24

gibi tecrübeli orta yaş isimler ile entegre ederek bir şeyler yapılmasını umarken hala Topal,Ersan gibi yetenek olarak Milli takımın önünden geçmemesi gereken adamları görmek çok kötü bir şey.

Gerçi Alper Potuk ve Onur'u görmek güzel oldu.

Kaleci için yas pek önemli degil diger oyunculara bakarak.

ibram var mi? yoksa ben de yokum.

İsveç Milli Takımı'nın Türkiye karşısındaki ilk 11'i;

Andreas Isaksson, Sebastian Larsson, Rasmus Bengtsson, Mikael Antonsson, Pierre Bengtsson, Jimmy Durmaz, Pontus Wernbloom, Albin Ekdal, Alexander Kacaniklic, Zlatan İbrahimovic, Marcus Berg.

Gençlerbirliği'nin kalecisi Dahlin ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Elmander ise maça yedek kulübesinde başlayacak.

Türkiye'nin ilk 11'i;

Onur -Gökhan Gönül-Semih Kaya-Ersan Adem Gülüm-Caner Erkin-Alper-Selçuk İnan-Nuri Şahin-Arda Turan-Burak Yılmaz-Mevlüt

(eurosport)

Ibra olmasa izlenecek mac degil zaten. 22 futbolcu var, Ibra haric top class bir tane oyuncu yok. Arda Onur 2. class, digerleri hepsi 3-4 filan.

Burak %100 net kaçırır

1 tane atar hocaya koşar

tapa tapa duuu

Arda'da top class Umutsu.

Neye gore top class Emre? Arda maksimum Atl.Madrid'in degisilmez oyuncusu olur. Oynadigi mevki itibari ile skora yaptigi katkida minimum. Arda hic bir zaman Robben Ribery Ibra Messi ile filan ayni seviyeye giremez. Bu adamlarin yaptiklarina hakaret kimse kusura bakmasin. En iyi turk oyuncu, turkiye icin muthis bir yetenek ama hepsi o kadar.

Neye gore top class Emre? Arda maksimum Atl.Madrid'in degisilmez oyuncusu olur. Oynadigi mevki itibari ile skora yaptigi katkida minimum. Arda hic bir zaman Robben Ribery Ibra Messi ile filan ayni seviyeye giremez. Bu adamlarin yaptiklarina hakaret kimse kusura bakmasin. En iyi turk oyuncu, turkiye icin muthis bir yetenek ama hepsi o kadar.

o oyunculara bakarak Arda'nin defansif anlamda daha çok katkisi var takimina.

Oynadigi mevkide dünyanin en iyi oyunculardan birisi bence, oyun'u iyi kurabilen, iyi pas ve oyun görüsü olan bir oyuncu. Chelsea veya Liverpool gibi takimlarda iyi oynar bizim Arda. Ingiliz futbol taraftarlarda onu çok begeniyorlar.

o oyunculara bakarak Arda'nin defansif anlamda daha çok katkisi var takimina.

Oynadigi mevkide dünyanin en iyi oyunculardan birisi bence, oyun'u iyi kurabilen, iyi pas ve oyun görüsü olan bir oyuncu. Chelsea veya Liverpool gibi takimlarda iyi oynar bizim Arda. Ingiliz futbol taraftarlarda onu çok begeniyorlar.

Kimi kesecek Chelsea'de oynayacak pardon da? :D Liverpool hala 2. sinif bir takim bu arada.

Sen Robben ve Ribery'i iyi izlemiyorsun sanirim. Takim savunmasina yaptiklari katki sahane. Sadece Bayern Barca maclarina bak gecen sene ki o bile yeter.

Soyle aciklayayim sana yada olayi;

Ben RVP, Robben, Ibra icin sadece acip bir maci izlerim, ama turkler disinda kimse Arda icin siradan bir maci izlemez.

Kimi kesecek Chelsea'de oynayacak pardon da? :D Liverpool hala 2. sinif bir takim bu arada.

Sen Robben ve Ribery'i iyi izlemiyorsun sanirim. Takim savunmasina yaptiklari katki sahane. Sadece Bayern Barca maclarina bak gecen sene ki o bile yeter.

Soyle aciklayayim sana yada olayi;

Ben RVP, Robben, Ibra icin sadece acip bir maci izlerim, ama turkler disinda kimse Arda icin siradan bir maci izlemez.

Hazard hariç tüm ofansif mevkide oynar haci yoksa Willian, Schürrle ve Torres gibiler daha iyi mi Umutsu? :D

Izliyorum, ve Arda Simeone geldikten beri defansif anlamda kendini çok iyi gelistirdigini biliyorum. Elbette bu iki oyuncu ondan daha iyi ama Arda'yi da unutmamak lazim, adam gerçekten top klas oyuncu ve her ligde basarili olur.

Geri
Üst Alt