Hazırlık Maçı | Türkiye 2-1 İsveç | MS | 5 Mart | Show TV

Ibo bi kac tane cakar..

-------------------Onur----------------------

---------Semih---------------Ersan-----------

Gökhan----------------------------------Caner

---------------Selcuk-----Alper----------------

----------------------Nuri----------------------

Mevlüt-------------------------------------Arda

-------------------Burak------------------------

Mevlüt kanatmi oynayacak? Anlamadimki, nasil bir sistem olacak?

3-5-2 de olabilir sanki;

-------Semih-Zan-Ersan-----

---------Alper----Nuri-------

---Arda----Selçuk--Caner---

--------Burak-Mevlüt-------

Milli takımın stoperi Ersan mıdır ya? Mustafa Yumlu bile daha iyi şu Ersan çapsızından

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Milli takımın stoperi Ersan mıdır ya? Mustafa Yumlu bile daha iyi şu Ersan çapsızından

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bizim Zan ikisini de ezer gecer mesela. Capsiz Capsiz adamlarla dolu milli takim.

Terim bu 11'i bozmadan devam eder. Bir tek Ömer Toprak katılır daha sonra.

2 ibo 1 erkan 1 burak atar 3.1 yener isvec tabi asilirlarsa

çıkan kadroyu görüp diğer çöplerin boşuna çağrıldığı anlaşılmıştır inşallah,aday kadro açıklanınca garip tepkilere gerek yoktu bu kadroya çalhanoğlu,ömer toprak belkide töre girer maçlar başlayınca

çıkan kadroyu görüp diğer çöplerin boşuna çağrıldığı anlaşılmıştır inşallah,aday kadro açıklanınca garip tepkilere gerek yoktu bu kadroya çalhanoğlu,ömer toprak belkide töre girer maçlar başlayınca

Tepki zaten oynatmiyacagi adamlari cagirmasinaydi Serkan :D Neyse hala bu takimin 4-4-2 oynayamiyacagini dusunuyorum. Zaten Burak'la 10 kisi oynuyoruz Mevlut ve Umut eklenince 9 kisi oynuyoruz.

Tepki zaten oynatmiyacagi adamlari cagirmasinaydi Serkan :D Neyse hala bu takimin 4-4-2 oynayamiyacagini dusunuyorum. Zaten Burak'la 10 kisi oynuyoruz Mevlut ve Umut eklenince 9 kisi oynuyoruz.

çağrılıyor işte herkes, maksat milli takım kapısı herkese açıktır imaji yaratmak,Burak milli takımda asıl mevkisinde oynadığı için başarılı olur her zaman,milli maçları gazla götürürüz ben kesin euro 2016 da olacağımızı düşünüyorum açıkçası

Yıl olmuş 2014 ve FT + RM = Ne kadar çok "vasıfsız" forvet ile oynarsam o kadar çok gol atarım. Bi gidin Allah aşkına.

Yine mi 4-4-2 :DD

onur-gökhan-semih-ömer-caner-topal-selçuk-arda-olcan-töre-burak

Bh9UFWiCQAA5_6G.png

-------------------Onur----------------------

---------Semih---------------Ersan-----------

Gökhan----------------------------------Caner

-------Selcuk-----Alper------Sahin-------------

Mevlüt-------------------------------------Arda

-------------------Burak------------------------

Alper, Caner ve Selçuk oynamasi iyi oldu, ama Mevlüt yerine Olcan olsaydi çok daha iyi olurdu.

Terim 2 forvetle oynamaktan daha hala bikmadi mi ya.

Geri
Üst Alt