Hazırlık Maçı | Türkiye 2-1 İsveç | MS | 5 Mart | Show TV

İbrahimovic şov yapar.

Umut kesinlikle oynamalı bu maçta,harika presiyle İsveç savunmasına neye uğradığını şaşırtır.

Tolga

Tarık Semih Ömer Caner

Nuri Alper

Olcan Arda Olcay

Mevlüt​

ibra oynarsa seyrederim yoksa boş bi maç ..tamamen zaman kaybı olur...

Umrumda bile degil artik. Beni bu hale getirenleri allaha havale ediyorum. Eskiden milli mac oldu mu hic kacirmazdim, kac gün önceden beklemeye baslardim, ayni galatasaray maclarinda oldugu gibi ama artik malumunuz soguttunuz lan iyice.

Umrumda bile degil artik. Beni bu hale getirenleri allaha havale ediyorum. Eskiden milli mac oldu mu hic kacirmazdim, kac gün önceden beklemeye baslardim, ayni galatasaray maclarinda oldugu gibi ama artik malumunuz soguttunuz lan iyice.

DK'yı bütün sokak seyretmiştik. Milli maç dedin mi akan sular dururdu. Ama ne zaman oynayan futbolcu değil de kişileri tercih ettiler, o zaman bitti milli takım..

Ibrahimovic reyiz yeni takım arkadaşları (Semih,Selçuk,Burak,Umut) ile tanışsın kaynaşsın maçtan sonra Angara'nın Bağlarını dinlesinler:trollfacce.gif:

Ibra seneye Katar'da.. :D

Dün en çok kızdığım üç futbolcumuz ve yanlarında şikeci adamlar oynayacak.

Ben daha niye izleyim ki bu maçı?

Hazırlık maçıdır sonuçta ben güzel futbol olmasını isterim hem bizde hem isveçte güzel futbolcular var.Milli takımımıza başarılar.

Bu kadar pesimist olma.

Terim geldi, ve dogru oyunculari seçerse güzel bir takim kurabilir ve bizi yine o güzel anlari yasatabilir.

Terime güveniyorum.

Ya bu nasil rezil bir olay yeni farkina vardim 8'inde bizim macimiz var, daha dun mac yaptik 5'inde bunu oyna, 8'inde lig macina cik hemen sonra sampiyonlar ligine cik. Bu nasil bir adaletsizlik arkadas, bu takim 3 kulvarda mucadele ediyor niye sessiz kaliniyor buna yahu resmen oyuncularimizi yipratacaklar. Akhisar'in isine gelir nede olsa milli takima giden oyuncusu yok boyle sacmalik ben hayatimda gormedim. Yollamayin oyuncu filan boyle fikstur mu olur??

Ya bu nasil rezil bir olay yeni farkina vardim 8'inde bizim macimiz var, daha dun mac yaptik 5'inde bunu oyna, 8'inde lig macina cik hemen sonra sampiyonlar ligine cik. Bu nasil bir adaletsizlik arkadas, bu takim 3 kulvarda mucadele ediyor niye sessiz kaliniyor buna yahu resmen oyuncularimizi yipratacaklar. Akhisar'in isine gelir nede olsa milli takima giden oyuncusu yok boyle sacmalik ben hayatimda gormedim. Yollamayin oyuncu filan boyle fikstur mu olur??

semih hariç milli takıma gidenler haftaya oynamasa da olur

Çeptalk

semih hariç milli takıma gidenler haftaya oynamasa da olur

Çeptalk

Olabilir de yine haksizlik yahu Fener iki kulvarda bile mucadele etmiyor haftada bir mac oynuyorlar onu bile zar zor cikariyorlar ya neyse koy onlari 8'ine bizimkini 10'una. Eziyet resmen ya her seyi yapiyorlar ellerinden gelen takimi yipratmak icin.

Geri
Üst Alt