- 27 Ocak 2010
- 139.492
- 105.830
- 5.648
İbrahimovic şov yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ibrahimovic reyiz yeni takım arkadaşları (Semih,Selçuk,Burak,Umut) ile tanışsın kaynaşsın maçtan sonra Angara'nın Bağlarını dinlesinler:trollfacce.gif:
Umut kesinlikle oynamalı bu maçta,harika presiyle İsveç savunmasına neye uğradığını şaşırtır.
Umrumda bile degil artik. Beni bu hale getirenleri allaha havale ediyorum. Eskiden milli mac oldu mu hic kacirmazdim, kac gün önceden beklemeye baslardim, ayni galatasaray maclarinda oldugu gibi ama artik malumunuz soguttunuz lan iyice.
Ibrahimovic reyiz yeni takım arkadaşları (Semih,Selçuk,Burak,Umut) ile tanışsın kaynaşsın maçtan sonra Angara'nın Bağlarını dinlesinler:trollfacce.gif:
Bir an kuş sandım.. Da 4400 mesaj kamufle olacak kapasitede kuş yok neyse ki.
Umrumda bile degil artik. Beni bu hale getirenleri allaha havale ediyorum. Eskiden milli mac oldu mu hic kacirmazdim, kac gün önceden beklemeye baslardim, ayni galatasaray maclarinda oldugu gibi ama artik malumunuz soguttunuz lan iyice.
Ya bu nasil rezil bir olay yeni farkina vardim 8'inde bizim macimiz var, daha dun mac yaptik 5'inde bunu oyna, 8'inde lig macina cik hemen sonra sampiyonlar ligine cik. Bu nasil bir adaletsizlik arkadas, bu takim 3 kulvarda mucadele ediyor niye sessiz kaliniyor buna yahu resmen oyuncularimizi yipratacaklar. Akhisar'in isine gelir nede olsa milli takima giden oyuncusu yok boyle sacmalik ben hayatimda gormedim. Yollamayin oyuncu filan boyle fikstur mu olur??
semih hariç milli takıma gidenler haftaya oynamasa da olur
Çeptalk