Hazırlık Maçı | Türkiye 2-1 İsveç | MS | 5 Mart | Show TV

Goal Türkiye ‏@goalcomtr 38 sn.

Zlatan Ibrahimovic, Ankara'da üç kez tribünlere çağrıldı. İsveçli yıldız, büyük sevgi seline rağmen tribüne gelmedi.

:)

Milli Takımımız'ın 2016 Fransa Avrupa Şampiyonası ile 2018 Rusya Dünya Kupası eleme gruplarında oynayacağı maçları Show TV yayınlayacak.Hazırlık maçları da yine Show TV ekranında futbolseverlerle buluşacak.

ne kadar küfretsek az bunlara.

Hazard hariç tüm ofansif mevkide oynar haci yoksa Willian, Schürrle ve Torres gibiler daha iyi mi Umutsu? :D

Izliyorum, ve Arda Simeone geldikten beri defansif anlamda kendini çok iyi gelistirdigini biliyorum. Elbette bu iki oyuncu ondan daha iyi ama Arda'yi da unutmamak lazim, adam gerçekten top klas oyuncu ve her ligde basarili olur.

Willian tabi ki Arda'dan daha iyi :D Saka mi yapiyorsun

Mevlüt güzel gol attı.

Burak şu attığı pastan sonra, bizden kovulmalı.

Ofsayt olduğunu göre göre pas atıyor.

Melih kardeşlerden bıkmışız yine bu adam anlatıyor ya.

Burak'da gercek'ten ofsayt sikintisi var beylerrrr harbi diyorum

Mevlut hayirli olsun..

burak'in ofsayt degil zeka sorunu var. geri zekali bir kiza anlatsan su ofyasti coktan cözmüstü olayi. burak 10 senedir bu meslegi yapiyor hala ögrenemedi.

maci nerden izleyebilirim evde show tv yok show tv nin sitesi desen olmuyor ? :neglected:

selçuk ceza sahasındaki topu orta sahanın merkezine doğru uzaklaştırdı

Çeptalk

Gökhan Gönül yine defansif anlamda rezalet, FB medyası sayesinde Türkiye'nin en iyi sağ beki olmuştu bir ara. :D

Şu Burak'ta savunulacak ne buluyor bazıları hiç anlam veremiyorum. Adam futbolu ciddi ciddi bilmiyor. Eskiden topu kaleye sokardı sadece, artık onu da yapamıyor

Geri
Üst Alt