Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 milyona akliouche alırlar... biz alamayız o çocuğu...40-50m euroya canı alalım diyenler hemen gaza geliyor, bu cocuğa o parayı kimse vermez. 50m euroya akliouche alırsın
SeversinAralın kase kocaman la
Can Uzun, Osimhen arkasında olur gibi geldi bana orada tek sıkıntı oyun kurma kısmında işin pek olmayışı. Bertuğ için 15 milyon euroların konuşulduğu yerde her türlü Deniz Gül'ü denerdim. Aral bence de ancak rotasyon oyuncusu olur ve onun dışında başka alternatiflerde bulursun o yüzden bahsedilen paraları vermek mantıksız.
yok sevmem, estetik değilSeversin
Can uzun için gedson vari bir anlaşma lazım. Adamlar oynatmıyor zaten kimse de 40 falan vermezCan uzun bize süper olur... alamayız ama süper olur
rizeye mi gonderelim diyorsun?Can uzun için gedson vari bir anlaşma lazım. Adamlar oynatmıyor zaten kimse de 40 falan vermez
Bilmiyorum 40 veren çıkar mı ama yabancı kuralı olduğunu bilen almazlar bizden o parayı ister kesinlikle...Can uzun için gedson vari bir anlaşma lazım. Adamlar oynatmıyor zaten kimse de 40 falan vermez
20m euro +%50 verelimrizeye mi gonderelim diyorsun?
Biz de osimhen için 300m istiyoruz veren varsaBilmiyorum 40 veren çıkar mı ama yabancı kuralı olduğunu bilen almazlar bizden o parayı ister kesinlikle...
Valla bize kalsa osi ye 200 verseler göndermeyiz de osi ben gideceğim derse o zaman gider... o zaman da rakamların pek anlamı olacağını sanmam...Biz de osimhen için 300m istiyoruz veren varsa
Sana tepkim