Hazırlık Maçı | Türkiye 4-0 Kuzey Makedonya | MS | 1 Haziran | ATV

40-50m euroya canı alalım diyenler hemen gaza geliyor, bu cocuğa o parayı kimse vermez. 50m euroya akliouche alırsın

Can Uzun, Osimhen arkasında olur gibi geldi bana orada tek sıkıntı oyun kurma kısmında işin pek olmayışı. Bertuğ için 15 milyon euroların konuşulduğu yerde her türlü Deniz Gül'ü denerdim. Aral bence de ancak rotasyon oyuncusu olur ve onun dışında başka alternatiflerde bulursun o yüzden bahsedilen paraları vermek mantıksız.

Bizim zaten en buyuk problemimiz saha ici organizasyon.. Can da coskulu yetenekli bizde zaten Osi - Baris( yetenekten ziyade cosku ) - Sane hep bu tarz adamlar var Bruno - Arda Guler - Odegaard - Asensio- Spertsyan gibi biri lazim bize..
Artik su profilden bir oyuncuyu bulup getirelim basta Sane olmak uzere ciddi form artisi olacagini dusunuyorum

Can her türlü alınır, maliyet hesabı ayrı konu tabii. Öncelikle forvet arkası oynar, Yunus ile dönüşümlü olarak. Zorluk derecesi yüksek maçlarda 4-3-3 ün sol kanat forveti rolü verilebilir. Hatta santrfor yedeği olarak da düşünülebilir. Bu profilde bir oyuncu yabancı olsaydı da U23 kontenjanında düşünülmeliydi zaten. Ha, kulübü 50 den aşağı inmez, kendisi gelmek istemez filan, olmaz o vakit.

Can gol atınca 70 milyon oldu diyip, barış gol atinca normal de atamaz yea çekenler utansın. Kendi oyuncularimiza düşman aramaya gerek yok

Can uzun bize süper olur... alamayız ama süper olur

Can uzun için gedson vari bir anlaşma lazım. Adamlar oynatmıyor zaten kimse de 40 falan vermez
Bilmiyorum 40 veren çıkar mı ama yabancı kuralı olduğunu bilen almazlar bizden o parayı ister kesinlikle...

Bu macin en kotu yani fenerli ezikler maca fener formalariyla gelmeleri olmus

İrfan Can klas olarak kadronun çoğundan üstün, yedekten grip katlı verebilecek ustalıkta.

Geri
Üst Alt