- 12 Ocak 2013
- 52.558
- 62.406
- 4.323
kenan - can - ardamontella can'ı ortaya çekip arda'yı sağ kanat oynatayım falan derse bizim barış 11'den düşebilir bir anda
ya da forvet oynamak mecburiyetinde kalır
barış
olmalı hücum hattı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kenan - can - ardamontella can'ı ortaya çekip arda'yı sağ kanat oynatayım falan derse bizim barış 11'den düşebilir bir anda
ya da forvet oynamak mecburiyetinde kalır
böyle olursa barış çok fazla eleştiri alır gibi geliyor banakenan - can - arda
barış
olmalı hücum hattı
başka seçenek yok ahberd fw olarakböyle olursa barış çok fazla eleştiri alır gibi geliyor bana
+ Ardaböyle olursa barış çok fazla eleştiri alır gibi geliyor bana
Fener alır kesin. Kariyerini mahveder ordaCan Uzun lige işimize yarar. Potansiyelini ve diğer oyuncuların maliyetini de düşününce 35 milyon euroya verirlerse almak lazım.
Milli takımla Dünya kupası şampiyonluğu, GS ile de CL şampiyonluğu sonrası barbar sporu olan futboldan elimizi ayağımızı çekeceğiz inş.takım makina gibi
sakat değil mi o itMontella gider keremi forvet oynatir bosa hesap yapmayin : )
uzun sakatlandı dediler ama yalanmış. hafif sakatlık geçirmişsakat değil mi o it
Fb almaz benzer stilde ellerinde Talisca var zaten yine 10 no'da Asensio var. 35 bırakırlarsa biz alırız ama 55-60'da diretirlerse o parayı da vermem ben o zaman çünkü Brahim Diaz falan kovalanır yani.Fener alır kesin. Kariyerini mahveder orda