Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.868
- 37.497
- 2.773
Aralın kase kocaman la
neeee yoksa regen arda turan mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aralın kase kocaman la
Aral - 20 m Euro bonservis + 3.5 civarı net maaş istiyor- Aral tam yorumlarda okudugum gibi bu cocuk ancak ucuza alinirsa olur max 5-10 milyon.. Kafa pek calismiyor..
- Can'i zaten az cok takip ediyordum bizim ihtiyacimiz olmadigini defalarca belirttim bu cocuk eninde sonunda cok iyi bir kanat oyuncusu olacak 10 no falan zor..
- Deniz Gulu ilk kez izledim bence takip etmek lazim ..Sirti donuk oyunu falan baya iyi gibi
kari?Aral - 20 m Euro bonservis + 3.5 civarı net maaş istiyor
Yok o yetenek yok. Rotasyon olarak 7-10 civarı olsa tamam da 15-20 civarı edecek bir oyuncu değil bence. İlk 11 oyuncusu olabileceğini düşünmüyorum. Başar Önal'ı da düşünebilirsin mesela oraya.neeee yoksa regen arda turan mı
Aral - 20 m Euro bonservis + 3.5 civarı net maaş istiyor
Onuda istiyordur

Deniz gül ya da ali habeşoğlu kesin alınmalı- Aral tam yorumlarda okudugum gibi bu cocuk ancak ucuza alinirsa olur max 5-10 milyon.. Kafa pek calismiyor..
- Can'i zaten az cok takip ediyordum bizim ihtiyacimiz olmadigini defalarca belirttim bu cocuk eninde sonunda cok iyi bir kanat oyuncusu olacak 10 no falan zor..
- Deniz Gulu ilk kez izledim bence takip etmek lazim ..Sirti donuk oyunu falan baya iyi gibi
aral'i ver bana bir ayda ligin yildizi yapayimAral 3 mac sonra kufur yer gibi o paralar sacmalik olur..Zaten danimarka ligini takip edenler de balon oldugu hususunda gorus bildiriyor..
Deniz gül ya da ali habeşoğlu kesin alınmalı
Can Uzun, Osimhen arkasında olur gibi geldi bana orada tek sıkıntı oyun kurma kısmında işin pek olmayışı. Bertuğ için 15 milyon euroların konuşulduğu yerde her türlü Deniz Gül'ü denerdim. Aral bence de ancak rotasyon oyuncusu olur ve onun dışında başka alternatiflerde bulursun o yüzden bahsedilen paraları vermek mantıksız.- Aral tam yorumlarda okudugum gibi bu cocuk ancak ucuza alinirsa olur max 5-10 milyon.. Kafa pek calismiyor..