Hazırlık Maçı | Türkiye 4-0 Kuzey Makedonya | MS | 1 Haziran | ATV

- Aral tam yorumlarda okudugum gibi bu cocuk ancak ucuza alinirsa olur max 5-10 milyon.. Kafa pek calismiyor..
- Can'i zaten az cok takip ediyordum bizim ihtiyacimiz olmadigini defalarca belirttim bu cocuk eninde sonunda cok iyi bir kanat oyuncusu olacak 10 no falan zor..
- Deniz Gulu ilk kez izledim bence takip etmek lazim ..Sirti donuk oyunu falan baya iyi gibi

- Aral tam yorumlarda okudugum gibi bu cocuk ancak ucuza alinirsa olur max 5-10 milyon.. Kafa pek calismiyor..
- Can'i zaten az cok takip ediyordum bizim ihtiyacimiz olmadigini defalarca belirttim bu cocuk eninde sonunda cok iyi bir kanat oyuncusu olacak 10 no falan zor..
- Deniz Gulu ilk kez izledim bence takip etmek lazim ..Sirti donuk oyunu falan baya iyi gibi
Aral - 20 m Euro bonservis + 3.5 civarı net maaş istiyor

O 5 sn kuralını bu ülkede uygulayacak hakem var mıdır?

Deniz gül ya da ali habeşoğlu kesin alınmalı

allahtan irfan can malini yok etti bunlar

asensiyo seviyesinde oynuyordu

Dün can uzun un bir videosunu izledim. Benim için en uygun lig ispanya ligi diyor... hakan çalhanoğlu da can çok iyi ama iyi bir transfer yapmalı bir üst seviyeye geçmesi için diyor...

Deniz gül ya da ali habeşoğlu kesin alınmalı

Tabi bertug malindansa Ali'yi denemek cok daha mantikli..Bertug Avrupa yapti orda olmadi geri postaladilar ..Ali daha ust lig bile gormedi potansiyelini bilemiyoruz ustelik 2 yas daha genc..
Bertug gol ozurlu o kadar sans bulmasina ragmen son sezonu haric dogru durust gol atamiyor ben cok takiyorum bu hususa forvetin gol aliskanligi olmali.. Ali bu yonden de daha iyi

Can Uzun, Osimhen arkasında olur gibi geldi bana orada tek sıkıntı oyun kurma kısmında işin pek olmayışı. Bertuğ için 15 milyon euroların konuşulduğu yerde her türlü Deniz Gül'ü denerdim. Aral bence de ancak rotasyon oyuncusu olur ve onun dışında başka alternatiflerde bulursun o yüzden bahsedilen paraları vermek mantıksız.

Geri
Üst Alt