- 3 Temmuz 2012
- 138.878
- 87.519
- 5.338
takımdaki tek ortasaha hocamsarayı burdaki çoğu kişi beğenmiyor ama sahadaki zekası en yüksek adam net
torrikciler yiyor onu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takımdaki tek ortasaha hocamsarayı burdaki çoğu kişi beğenmiyor ama sahadaki zekası en yüksek adam net
sarayı burdaki çoğu kişi beğenmiyor ama sahadaki zekası en yüksek adam net
Daha resmiyete kavuşmadı galiba Makedonya milli takımı çağırmasını.Bu kazim simdi yabanci mi oldu?
Milli takım seçimi önemli değil, milli takım forması giydikten sonra yabancı sayılır. Muhtemelen en erken milli maç tescil dönemi bittikten sonra olacağı için Ocak ayına kadar yerli statüsünde oynarBu kazim simdi yabanci mi oldu?
böyle bişey yok hertürlü yerli sayılacakMilli takım seçimi önemli değil, milli takım forması giydikten sonra yabancı sayılır. Muhtemelen en erken milli maç tescil dönemi bittikten sonra olacağı için Ocak ayına kadar yerli statüsünde oynar
Torriki yiyecez bu sene canlı canlıtakımdaki tek ortasaha hocam
torrikciler yiyor onu
Kazimcan ve Ilkay"in poz.lari cok farkliİlkay yerine koy .çok daha iyi oynar emin ol.
Hayiryabancı sayılıyormuş kazımcan eğer seçerse makedonyayı
O vakit kalma sansi yok malesefMilli takım seçimi önemli değil, milli takım forması giydikten sonra yabancı sayılır. Muhtemelen en erken milli maç tescil dönemi bittikten sonra olacağı için Ocak ayına kadar yerli statüsünde oynar
Ben oyun olgunluğunu, hücuma katkısını beğendim ama fiziğini beğenmedim. Omuz omuza da dağılıyor.Ali Turap fena değil valla değişmiş baya fiziğini iyi gördüm
Ne demek yok, açık ve net şekilde kuralda belirtmişler bu durumu. Burada da daha önce paylaştım. Yerli statüsü bizim ligde Türkiye milli takımında oynama uyguluğu üzerinden belirleniyor. Bu uygunluğu kabul ettiği ilk tescil döneminde yabancı statüsüne düşecek ki bu da belirtilmiş kuraldaböyle bişey yok hertürlü yerli sayılacak