- 5 Eylül 2014
- 85.117
- 71.109
- 4.513
Biz yedek forvet arıyorsak, fizikli adamlara bakmamız gerektiğini düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz yedek forvet arıyorsak, fizikli adamlara bakmamız gerektiğini düşünüyorum.
İlkay hazırlık maçında böyle arz-ı endam yaparsa gerçek maçlarda ne yapar.Sıraçhan oynasa çok daha iyi olurdu.Yokmu altyapı 10 numara???ilkay'in zekasi daha yüksek ama bize yatmaya geldigi icin belli olmuyor tabi
hayır hocam kural degısecekNe demek yok, açık ve net şekilde kuralda belirtmişler bu durumu. Burada da daha önce paylaştım. Yerli statüsü bizim ligde Türkiye milli takımında oynama uyguluğu üzerinden belirleniyor. Bu uygunluğu kabul ettiği ilk tescil döneminde yabancı statüsüne düşecek ki bu da belirtilmiş kuralda
Sara 500 kg degilse 10 bin ateşle 500 kg ise 100 bin ateşlerım var mısınsara 500 kilo yav bu herifi gönderemeyiz de
büyük kazık
İlkay hazırlık maçında böyle arz-ı endam yaparsa gerçek maçlarda ne yapar.Sıraçhan oynasa çok daha iyi olurdu.Yokmu altyapı 10 numara???
hayır hocam kural degısecek
begendimAdayi izleyelim bakalim
İlkaydan hareketlidir inan.Bir görsek.KAdroda varmı ki?Sıraçhan artık geldi 24 yaşına mı ne ya bu saatten sonra bişi olmaz ondan
pasa bak pasa
Gabriel sara
kudur kadirikinci yari Halil ile skoru garantiye almaliyiz
Kendisine atılan topları kontrol edemiyordu, duvar olamıyordu bunları yapamazsa verimli hücumumuz olmaz. Bak sonra biraz yapmaya başladı, tek top falan yaptı pozisyonlar geldi.Adalık bir durum yok hucum yapamıyoruz
Halil,Jelert,Nelsson,Ahmed yoklar bunlar güzel gelişmeler düşünmediğin oyunculara dk verip gençlerden çalmamışikinci yari Halil ile skoru garantiye almaliyiz