- 4 Ağustos 2009
- 90.020
- 70.867
- 5.188
Yeni transferimiz Zanyola <3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara, furkan, berat ve ardayi görelim derim. Sen ne dersin?
Senin benim kadife bileklerden haberin yokDünya’da Cuesta’dan kötü oynayacak tek kişi olsa
O sen olursun
Ben ona güvenip yola çıkmam.zaniola için ne dersin ?
Sara, furkan, berat ve ardayi görelim derim. Sen ne dersin?
berkanı sol bek stoper falan oynattığı için okan hoca ondan çok negatifiz yoksa orta sahada ağır mağır ama teknik varBerkan zaten hazirlik maclarinin yildizi. Sezon baslarinda da iyi hatta. Sonrasi civitmaya basliyor yedekte kaldikca.
Ali Turap gecen sezon da hazirlik maclarin da begeniliyordu. Bu cocuktan ben ümitliyim.
Son problemi bence boyu
Hızı ayağı müdahaleleri iyi olur tölare edersin
Bunda hiçbir şey yok inanılmaz bi herif
Kafanıza göre gencecik çocuklara yafta yapıştırmayın. Ege'de gayet yetenekli ve alt yapıda çok takip edilen bir oyuncuydu.çağırıyı ayhanın torpilli veletleri ile karşılaştırıp ahkam kesmeye gerek yok. çocuk fiziğine yatırım yapmış istekli olduğu belli.
Aldık ya hocam Sane diye birinisancho mancho ayarında birini almayacaksan zani kalsın
Bu sene ikinci devreden sonra olgunlaştı bence oyunu.Berkan zaten hazirlik maclarinin yildizi. Sezon baslarinda da iyi hatta. Sonrasi civitmaya basliyor yedekte kaldikca.
Ali Turap gecen sezon da hazirlik maclarin da begeniliyordu. Bu cocuktan ben ümitliyim.