Hazırlık Maçı | Ümraniyespor 2-5 Galatasaray | MS | 12 Temmuz | S Sport+

Hatipoğlu denen herif cuestayi gönderip bize 8 milyon Euro getirmek yerine hala transfer yapmaya calisiyor

çağırıyı ayhanın torpilli veletleri ile karşılaştırıp ahkam kesmeye gerek yok. çocuk fiziğine yatırım yapmış istekli olduğu belli.

Berkan zaten hazirlik maclarinin yildizi. Sezon baslarinda da iyi hatta. Sonrasi civitmaya basliyor yedekte kaldikca.
Ali Turap gecen sezon da hazirlik maclarin da begeniliyordu. Bu cocuktan ben ümitliyim.

Berkan zaten hazirlik maclarinin yildizi. Sezon baslarinda da iyi hatta. Sonrasi civitmaya basliyor yedekte kaldikca.
Ali Turap gecen sezon da hazirlik maclarin da begeniliyordu. Bu cocuktan ben ümitliyim.
berkanı sol bek stoper falan oynattığı için okan hoca ondan çok negatifiz yoksa orta sahada ağır mağır ama teknik var

ben en çok berata güveniyorum o çocuk 5 tane kazım eder .Bu kazımıda kimse almaz

Cuesta gerçekten bizim 2. Ligde bile sırıtır o derece vasat stoper. Bu adama 8 milyon Euro vermek cidden akıl tutulması

çağırıyı ayhanın torpilli veletleri ile karşılaştırıp ahkam kesmeye gerek yok. çocuk fiziğine yatırım yapmış istekli olduğu belli.
Kafanıza göre gencecik çocuklara yafta yapıştırmayın. Ege'de gayet yetenekli ve alt yapıda çok takip edilen bir oyuncuydu.

Bu sene ikinci devreden sonra olgunlaştı bence oyunu.

Daha önce topla bu kadar düşük nabızla asla oynamıyordu.

Ayağı hep iyidi, bunu dediğimde dalga geçiliyordı ama yüksek nabızdan saçmalıyordu. Karar mekanizması vs iyileşti bir tık

Geri
Üst Alt