Oral Sever
Berlin Panteri
Uygulamasinda mac tekrarları varsa izleyebilirsin bence renkdasSırf reisler için bile izlenir. Bu arada genel bir sorum var. Benim SSport Plus'tan bu maçın tekrarını izleme şansım var mı? Üyeliğim var.
Uygulamasinda mac tekrarları varsa izleyebilirsin bence renkdasSırf reisler için bile izlenir. Bu arada genel bir sorum var. Benim SSport Plus'tan bu maçın tekrarını izleme şansım var mı? Üyeliğim var.
suratına yumruk atılmış bir gif alabilir miyiz? @Adnan Korkutümraniye 9-0 alır
Nedeni?Eren ve Siraçhan A Takım antrenmanlarına alınmadı.
İkinci lig seviyesinde ki adamların antrenmanda ne işi varNedeni?
O zaman soru şu niye aldık???!İkinci lig seviyesinde ki adamların antrenmanda ne işi var
Aldık alt liglere kiraladık oralarda da oynayamadı gelişemedi göndereceğiz. Böyle denemeler yapar kulüpler illa takımda görmeye de gerek yok.O zaman soru şu niye aldık???!
Sirachan Nasi biz böyle cikletinr mactada goremeyeceksek "et mi kemikmi" niye aldık?Çok basit bir soru.
En azından şu maclarda oynatip bir görmemiz gerekiyor mu?Gönderirsen yine gönder ama ne durumdalar görmeliyiz bence.Tum oyuncular dahill.Aldık alt liglere kiraladık oralarda da oynayamadı gelişemedi göndereceğiz. Böyle denemeler yapar kulüpler illa takımda görmeye de gerek yok.
25 yaşında ki adamın neyini görecen. Ona vereceğin zamanı 18 yaşında ki altyapı oyuncuna verirsinEn azından şu maclarda oynatip bir görmemiz gerekiyor mu?Gönderirsen yine gönder ama ne durumdalar görmeliyiz bence.Tum oyuncular dahill.
Aslinda nonema altyapi topculari icin felan demistim bunu.Guven veren 3 4 isim harici sahaya atmaya gerek yok bence bidaha yuzune bakilmayacak nasilsa.Satmayi dusundugumuz topcular icinde benzer dusunuyorum hazirlik macinda oynatip resmi maclarda Akla bile gelmiyecekse bi anlami olduguna inanmiyorum hocamOynatmadan nasıl Satacağız? Yeryüzünde Satacağı adamları değersizleştiren tek Klüp olabilir
Teşekkürler kardeş. Var gibi gözüküyor. Umarım olur, saat 22.00'de uçağım var.Uygulamasinda mac tekrarları varsa izleyebilirsin bence renkdas