Hazırlık Maçı | Ümraniyespor 2-5 Galatasaray | MS | 12 Temmuz | S Sport+

"Ümraniye spor maçinda hat trick yapan zaniolo okan hocankn gözune girdi. " (Bct)

ümraniye 9-0 alır

a030zy (1).gif

O zaman soru şu niye aldık???!
Sirachan Nasi biz böyle cikletinr mactada goremeyeceksek "et mi kemikmi" niye aldık?Çok basit bir soru.
Aldık alt liglere kiraladık oralarda da oynayamadı gelişemedi göndereceğiz. Böyle denemeler yapar kulüpler illa takımda görmeye de gerek yok.

Aldık alt liglere kiraladık oralarda da oynayamadı gelişemedi göndereceğiz. Böyle denemeler yapar kulüpler illa takımda görmeye de gerek yok.
En azından şu maclarda oynatip bir görmemiz gerekiyor mu?Gönderirsen yine gönder ama ne durumdalar görmeliyiz bence.Tum oyuncular dahill.

En azından şu maclarda oynatip bir görmemiz gerekiyor mu?Gönderirsen yine gönder ama ne durumdalar görmeliyiz bence.Tum oyuncular dahill.
25 yaşında ki adamın neyini görecen. Ona vereceğin zamanı 18 yaşında ki altyapı oyuncuna verirsin

Oynatmadan nasıl Satacağız? Yeryüzünde Satacağı adamları değersizleştiren tek Klüp olabilir
Aslinda nonema altyapi topculari icin felan demistim bunu.Guven veren 3 4 isim harici sahaya atmaya gerek yok bence bidaha yuzune bakilmayacak nasilsa.Satmayi dusundugumuz topcular icinde benzer dusunuyorum hazirlik macinda oynatip resmi maclarda Akla bile gelmiyecekse bi anlami olduguna inanmiyorum hocam

d-smart işkencesi bu sene mi bitti yahu? :d

inanılmaz bir şeydi o sözleşme.

arkadaşlar bende tv+ var, s sport plus yok ama, tv+ içinde s sport ve s sport 2 var, bunlardan birinden izlyebiliyor muyuz s spor plus ayrı bir kanal mı

Geri
Üst Alt