Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su macta ilk gözüme carpan sey 2 tane uzun topu kusursuza yakin kontrol etti ve devam etti. Son olarak da nerede duracagini filan da bilen biri. Begendim gercekten lig de ins bu sene sık goruruz.Berat luṣ altyapidakilerinden en haziri simdilik
Efe yada gürpüzKorner sonrası iki kere üst üste yıkılmadan topu kazanıp tekrar Sara'ya veren kimdi? (Sonra Sara uzaktan şut attı)
Direnç çalışması lazım kalınlaşırsa böyle oynayamazBerat filan biraz vücut calismasi lazim.
Evet dogru ben aslinda bunu kastetmistim.Direnç çalışması lazım kalınlaşırsa böyle oynayamaz
Kesinlikle iki mücadelelerde ayakta kalması lazım messide ufak tefek ama güçlüEvet dogru ben aslinda bunu kastetmistim.
Berat bu sene alt yapı kuralından net CL'ye yazılmalı biraz süre versek 20 m euroluk topçu olur.
arda nasıldı ?Berat’tan iyi ligde 10 kanat falan vardır şu haliyle bile
Olmuş bu çocuk
Efe niye fesih?berat, gökdeniz, arda ünvay takımda kalabilir diğerlerini oynayacakları takımlara göndermek lazım efede sözleşme fesih