Hazırlık Maçı | Unterhaching 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Unterhaching 0-0 Galatasaray | 10 Temmuz | İlk Yarı | Euro Fut

bu takimdan umudu iyice kesmeye basladim ,kaleye gitmekten bile acizler

Cevap: Hazırlık Maçı | Unterhaching 0-0 Galatasaray | 10 Temmuz | İlk Yarı | Euro Fut

Umarim Hoca anlar bu takimdan birsey olmayacagini, hayla ben bunlari adam ederim felan demiyordur umarim.

Fatih hocam, hic arama bu sapkadan tavsan cikmaz

Eger takimin yuzde 95i "kovulmazsa" ve takviye yapilmazsa, sizin Galatasaray maceraniz da cok kisa olur

Bu taraftarin sabri kalmadi, Istifa sesleri hala Seyrantepe'de yankilaniyor, unutmayin.

Ve siz Unal Aysal, buyuk bir yalanci ciktiniz. Hani verdiginiz sozler?

Galatasaray taraftari balik hafizali degildir.

Hazirlikli olun..

umudum az.iki transferle biteceğini düşünmek dahada karartıyor içimi.

ft yine garip arayislar icine girmis ve sapkadan 4-4-2'yi cikarmis.

ey ft, pino, culio, ceyhun ve yekta ile 4-4-2 oynamak senin neyine?

anladik imparatorsun ama bukadar da bile bile hata da israr edilmez. bu takimin 4-4-2 oynayabilmesi icin bir orta saha (cambiasso tarzinda) ve bir de yardirici sag kanat lazim.

oooooooooooooooooooooooooooof offffffffffffffffffffffff

oha Gökay ciddi misin? olm hazırlık maçı lan.

Diego yu alin allahinizi seversen, soyle ara paslari gol paslari, frikik falan goruruz, Baros da rahatlar...

Şu yöneticiler dua etsin şike soruşturmasına taraftar onla ilgileniyor transfere pek bakamıyor yoksa çok geç kaldılar daha Elmander, Baros, Ufa 3 yabancı var diğer 3 yabancıdanda sadece 1'i kalmalı bence 4 yabancı daha alabiliriz... Bir Kaleci, Bir ortasaha Bir sağ açık, birde sol bek (yada forvet) bence çünkü sağ açıkta oynayacak oyuncumuz yok geçen yıl pino, serdar ,aydın falan vardı da hepsi fos çıkmıştı sağlam bir yabancı almamız lazım aslında reyes tam oranın oyuncusu ama offf off

Beyler kadro atacak adam yok mu yaw? :(

Fatih hocam, hic arama bu sapkadan tavsan cikmaz

Eger takimin yuzde 95i "kovulmazsa" ve takviye yapilmazsa, sizin Galatasaray maceraniz da cok kisa olur

Bu taraftarin sabri kalmadi, Istifa sesleri hala Seyrantepe'de yankilaniyor, unutmayin.

Ve siz Unal Aysal, buyuk bir yalanci ciktiniz. Hani verdiginiz sozler?

Galatasaray taraftari balik hafizali degildir.

Hazirlikli olun..
sen nerden çıktın ya ?:one yorum aga bu daha dün 1 bugün 2 bi soluklanın ya .daha lig başlamadı. uyduruk bi hazırlık maçına mı bakyonuz?

Ya daha çok erken ama şu anda ideal kadrodan arda-selçuk ve belki elmander yok sadece ama takım çok kötü daha şutumuz yok:( bu takımın daha çok transfere ihtiyacı var malesef ortasaha dökülüyo..3 oyuncu bu kadar etkilermi arda selcuk elmander olsa ne kadar duzelır bu takım? topu ileriye taşıyamıyoruz hemde bu rakibe karşı

Bir forvet,bir orta saha ile bitmez bu iş.Hakan balta işkencesine baksanıza.Defans çok kötü gerçekten.

Ceyhun iyidir beyler.Zaten yedek olarak düşünüyorlardır.Yedek klübesine de Terry falan mı lazım ?

Bu arada ikinci yarıda Okan Derici bile oyunu değiştirebilir.Pasları çok iyiydi.Baros'a iki ara pas.Tamamdır.Selçuk falan da girer oyuna herhalde.Gollü bir ikinci yarı bekliyorum ben.

amaan bosverin sampiyon olmasak da olur nasil olsa fener de kotu degil mi :( onlar duzelirse transfer de yapariz ,kardesimiz duzelmeden boyle takilalim:sopa:

arkadaşlar bunlar maç temposunu kazanmak için yapılan maçlar .. bu kadar acımasız olmayın

Ufuk,Sabri,Servet,Ujfalusi,Hakan,Selcuk,Ceyhun/Yekta/Culio,Kazim,Arda,Elmander,Baros

2.yarida kadro böyle olsun.

amaan bosverin sampiyon olmasak da olur nasil olsa fener de kotu degil mi :( onlar duzelirse transfer de yapariz ,kardesimiz duzelmeden boyle takilalim:sopa:

evet tabi, cunku ligde sadece Fener var zaten, baska takim yokki.

Ceyhun iyidir beyler.Zaten yedek olarak düşünüyorlardır.Yedek klübesine de Terry falan mı lazım ?

Bu arada ikinci yarıda Okan Derici bile oyunu değiştirebilir.Pasları çok iyiydi.Baros'a iki ara pas.Tamamdır.Selçuk falan da girer oyuna herhalde.Gollü bir ikinci yarı bekliyorum ben.

Bence gollü ikinci yarı bekleme ben aynı tempoda devam etmelerini istiyorum, sabah kondisyon antrenmanı yapıldı, asılmasınlar maça böyle devam etsinler

hazırlık maçı olduğu için fazla önemsemiyorum ayrıca bu takımda arda-selçuk-elmander yok

Baltayi Unteraching'de oynatmazlar benim gordugum.

Geri
Üst Alt