Hazırlık Maçı | Unterhaching 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Unterhaching 0-0 Galatasaray | 10 Temmuz | İlk Yarı | Euro Fut

arkadaşlar bunlar maç temposunu kazanmak için yapılan maçlar .. bu kadar acımasız olmayın

Biz Galatasaray`liyiz.

Tabi elbet bir Real Madrid kalitesinde kadromuz olamaz, ama su kadro`da bir Galatasaray kalitesinde bir kadro degildir. Her ne olursa olsun.

Cevap: Hazırlık Maçı | Unterhaching 0-0 Galatasaray | 10 Temmuz | İlk Yarı | Euro Fut

Bir forvet,bir orta saha ile bitmez bu iş.Hakan balta işkencesine baksanıza.Defans çok kötü gerçekten.

kesinlikle katılıyorum.ve bunu düşünmek canımı sıkıyor.biliyoruz ki umutlu söylemlerin gerçekleşmesi zor,ama umutsuz söylemlerini gerçekleştiren vizyonda yöneticilerimiz var :(

Diego yu alin allahinizi seversen, soyle ara paslari gol paslari, frikik falan goruruz, Baros da rahatlar...

hala diego mu yaa ,diego o kadar iyise wolfsburg nasıl kümeye oynadı bu sezon

edit

Oyle bir hata yaparsa kusura bakmasin ama SEYRANTEPE'ye bile giremez baskan

burasi fenerbahce degil, baskan'in arkasindan aglamayiz biz,

hayri seni hiç gözüm tutmuyor.tekrarlayayım dedim.

benim için önemli maçlar 20 temmuzdaki twente maçı ile başlar

herkes bu takımdan bi b.k olmaz diyor ya ben farklı birşey söyleyeceğim

Bu Taraftardan Bir B.K olmazzzzzzz o kadar

Suanki Ideal kadro

----------Muslera---------

-Sabri-Ujfalus-Semih-Berk-

---------Ceyhun---------

-----Emre C.-Selcuk I----

--------Arda-Baros--------

---------Elmander--------

hala diego mu yaa ,diego o kadar iyise wolfsburg nasıl kümeye oynadı bu sezon

senin mantigina bak, ciddi misin? tobe tobe... klasik ala turka mantigi..

Oyle bir hata yaparsa kusura bakmasin ama SEYRANTEPE'ye bile giremez baskan

burasi fenerbahce degil, baskan'in arkasindan aglamayiz biz,

herkesin bizim gibi düşündüğünü sanmıyorum.transfer dile getirilince bize birşeyler oluyor,içimizde bölünüyoruz..halbuki görememek için kör olmak lazım durumun ciddiyetini!!

Bence de Ceyhun o kadar kötü değildi. Takımın üstüne şu an bir hamlık var. Zaten hazırlık maçları da bu hamlığı atmak için yapılıyor. Daha şimdiden bu neden böyle, şu neden şöyle demek yanlış olur..

fatih terim de işin ciddiyetini..bu işin hakan la sarp la ayhan la olmayacğını anlamıştır umarım...anlamamışsa valla imparator bile gidici olabilir

adam hakli, biz fenerin arkasindan 2. olduk ya gecen sene

sahi bizi yenmeyen takim var miydi gecen sene?

hic yoktu, 1 maglubiyet aldik o da fenerden, diger maclari hep yendik..

Kaleci forvet ortasaha haric min. 3 transfer daha lazım sadece ilk 11 için.

Pollyanna'cılığı bırakın.Şampiyonluk FT etkisi olmazsa Hayal !

herkes bu takımdan bi b.k olmaz diyor ya ben farklı birşey söyleyeceğim

Bu Taraftardan Bir B.K olmazzzzzzz o kadar
Mehmet Helvaci gibi sagduyu cagrisi yapmaya gerek yok , illa basimiza tas mi yagsin gecen yilki gibi

gorunen koy kilavuz istemez bu taraftar boyle futbol yoksunlarina mahkum edilmemeli

Geri
Üst Alt