- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
demek sinandı selcuga o al da at diyen,aynen devam sinan..sinan ilk 11i kapar böyle giderse.
rodrigues-----onyekuru
sinan---gomis
iyi olur
rodrigues-----onyekuru
sinan---gomis
iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net daha hareketli ama takıma adapte olmuş değil pek. Sanki yeni gelmiş gibiYok sakat oynadi el insaf, sezon basi kampi falan deniliyordu, gecen sezon ile bu macta oynayan Feghouli arasinda bir fark var mi? Bir ilerleme var mi? Bir isik gorebiliyormusunuz?
Bu önemli bir tespit, ben de ikinci yarıdaki performans düşüşünü sakatlığına değil de, aslında daha çok pozisyon değişikliğine yoruyorum.Fernando 6 numaraya geçince kalitesi 2 gömlek artıyor.
şu an fizik yüklenen bi kamp geçiriyolar.hazırlık macında iyi değil diye sövecek değilim.1 ay sonra görürüz fiziki durumunu,ne yapacagınıYok sakat oynadi el insaf, sezon basi kampi falan deniliyordu, gecen sezon ile bu macta oynayan Feghouli arasinda bir fark var mi? Bir ilerleme var mi? Bir isik gorebiliyormusunuz?
sivri yine oynamaz.Celil, Onyekuru, Muğdat, Sivri girmedi mi hala??
Bu önemli bir tespit, ben de ikinci yarıdaki performans düşüşünü sakatlığına değil de, aslında daha çok pozisyon değişikliğine yoruyorum.
mal mal top kaybediyorlar ya cidden sinir bozucu ya. basit oynayın be kardeşim tamam selçuk gibi geri pas/yan pas yaparak değil