Hazırlık Maçı | Valencia 2-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Smart Spor

demek sinandı selcuga o al da at diyen,aynen devam sinan..sinan ilk 11i kapar böyle giderse.

rodrigues-----onyekuru

sinan---gomis

iyi olur

Yok sakat oynadi el insaf, sezon basi kampi falan deniliyordu, gecen sezon ile bu macta oynayan Feghouli arasinda bir fark var mi? Bir ilerleme var mi? Bir isik gorebiliyormusunuz?
Net daha hareketli ama takıma adapte olmuş değil pek. Sanki yeni gelmiş gibi

bu takima 10 tane stoper 20 tane de ortasaha lazım

Celil, Onyekuru, Muğdat, Sivri girmedi mi hala??

Yok sakat oynadi el insaf, sezon basi kampi falan deniliyordu, gecen sezon ile bu macta oynayan Feghouli arasinda bir fark var mi? Bir ilerleme var mi? Bir isik gorebiliyormusunuz?
şu an fizik yüklenen bi kamp geçiriyolar.hazırlık macında iyi değil diye sövecek değilim.1 ay sonra görürüz fiziki durumunu,ne yapacagını

Maiconu çok eleştirdim...

Ama hakkını verelim bu maçda iyi baya şimdilik

Feghouli’den cacık olmaz düşüncemi korumaktayım.
Takımın en fazla alan adamı teres varlığı yokluğu belli değil, geçen maç da öyleydi

Muğdattttttttttttt

mal mal top kaybediyorlar ya cidden sinir bozucu ya. basit oynayın be kardeşim tamam selçuk gibi geri pas/yan pas yaparak değil

Bu önemli bir tespit, ben de ikinci yarıdaki performans düşüşünü sakatlığına değil de, aslında daha çok pozisyon değişikliğine yoruyorum.

Aynen öyle, ben de öyle düşünüyorum. Sağlam bir 8 numarayla orta saha çok daha iyi olacaktır.

Selçuk un kaçırdığı pozisyonda başka oyuncu olsa oraya koşu yapması bile taktir ediliyor olurdu, biraz objektif olsanız keşke

Forvet lazım kere lazım gomis le sezon bitmez eren i saymıyorum bile

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Half Assed müdaheleler orta sahada #Sewmem

hatalı paslar organizasyon bozukluğu olması normal hazırlık maçı olduğu için oyuncuların bireysel performansına bakmak lazım. Muğdat beklentimin üstünde oynuyor.

Geri
Üst Alt