Hazırlık Maçı | White Star Bruxelles 0-1 Galatasaray | MS |

kapattim maci

böyle hücum hatti olmaz olsun

hamit yerine birhan oynasın daha faydalı olmazsa banlayın beni süresiz

Iyi halt etmişsin karakterine de iyi belli etmişsin. Dediğim doğru değil mi Belçika'da yüzde kaç oy aldı teyyip?

Haklisinda, iktidari takdir eden insanlar bircok kesimden var. Hem ismi farkli yazmak ile siyaset mi yapmaya calisiyorsun anlamadimki. Ismini farkli yazdigin adamin eserleri ortada. Buna karsin sen ismi farkli yazmakla verimli bir muhalefet mi yapiyorsun?

yorumlara bak komedi gibi. altı üstü saçma sapan bir hazırlık maçı. taraftar bu maçı ne kadar ciddiye alıyorsa futbolcularda o kadar ciddiye alıyor. atletico'ya karşı oynadığımız oyunla bu maçtaki oyun bir mi? aynı şekilde süper kupadaki oyunda böyle olmayacak

Bu iğrenç futbolu daha fazla izleyemeyeceğim. Bu takımdan cacık değil, yoğurt suyu bile olmaz. Prandelli bol bol sakinleştirici stoklasın şimdiden.

Takimlarin adini bilmeyen birine su iki takimdan biri onumuzdeki ay cl maci oynayacak hangisi diye sorsalar muhtemelen cevap veremez

Burak ile koca sezon gitmez. Arena'da coşabilir ama deplasmanda yok olur herzaman ki gibi. Çok da şeyimde 5+3 kuralı ve aldığı maaş. Onu sorumlular düşünsün.

Bu takimdan hic bir sey beklemiyorum. Adam gibi forvet gelmezse bu sene de Sampiyon olmaycagiz.

Süper Kupa'ya 1 hafta kala bu kadar gereksiz sert oynayan bir takıma karşı oynanan oyunu çok da sert eleştirmemek lazım tamam görüntü çok iyi değil ama abartmayın lütfen küme düşeriz diyen bile olmuş

Geri
Üst Alt