Hazırlık Maçı | White Star Bruxelles 0-1 Galatasaray | MS |

Burak gitsin de ben buradaki eleştirmenleri! göreyim Bruma neden oynamıyor neden yabancı forvet oynuyor da sol bekimiz yok hayır adamın hiç kötü oynama şansı yok siz hepiniz sürekli iş veya öğrenciliğinizde mükemmelsiniz ya zaten diğer.forvetlerin her vurduğu gol oluyor dikkat ediyorum daha.maç başlıyor sallamaya başlıyor bazıları obsesive olmayın taraftar olun ayrıca yere göğe sığdıramadığımız bazı eski veya yeni futboşcuların da katkılarını tartışalım o zaman ayıptır

galatasaray taraftarından cacık olmaz.

zamanında lincoln yattı jo yattı elano yattı galatasaray taraftarı gitti ardaya patladı. çapınız yetmiyor yabancılara bir şey demek.

Aynen öyle oldu sonrada lincoln efsane arda hain ilan edildi. Tipik türk insanı. s & s kuralı her yerde geçerli.

içim karardı be bu nasıl maçtı. keşke fb maçına bu maçı oynamadan çıksaydık

galatasaray taraftarından cacık olmaz.

zamanında lincoln yattı jo yattı elano yattı galatasaray taraftarı gitti ardaya patladı. çapınız yetmiyor yabancılara bir şey demek.

galatasaray taraftraı diğer yabancılara da patladı ama arda efendi alındı. niye çünkü alayı artist 2 kuruş kazanınca kendilerini kral sanıyorlar. fenerde alex bile yuhalandı ama tek ters hareket yaptı mı taraftarına. türk futbolcular çok şımarıyorlar

Futbolcu iyi değilse futbol harici her işle uğraşır. İşi kalmamış taraftarla tartışıyor. At golünü madem golcüsün sustur milleti, ama kolayı seçiyor. Geçen seneden beri triplerde.

Benim hatun bu kadar tribe girmiyor

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yazık lan insan kendi taraftarından böyle kaçar mı? ama kaçırıyorlar işte barzolar

Herkes bu maci izlesin lütfen!!! hele forvet eksikligimiz yok diyenler!!! mertcan nerdesin kocummm

Olm kafan basmiyo mu senin? Ben Burak kral forvet, takim kardosu 10 numara falan mi dedim? Yabanci sinirinda kimin yerine oynatacaksin diye soruyorum Burak'in yerine aldığın adami. Mevlüt gelsin amenna.

Tapa

Bu umutbulut ne kadar kötü bir oyuncudurki sahada yerlerde sürünen pili bitmiş burak denen bir adamdan formayı 2 dakika bile alamıyor 90.dakikada ancak oyuna girebiliyor

Bu Burak ın olayı basit bir olay değil, huzursuzsa çeksin gitsin. Takım içi dengeleri bozacak ikilik çıkaracak. Yönetim olsa bu tarz işler olmaz ama ortada yönetim yok.

Burak işi ciddi bir iş yakında daha kötü işler çıkar, bu adam takım içinde mide bulandıracak.

Burak da tam dayaklik ama.

I am the one who knocks!

antu seviyesinden bile aşağıdaki yorumları okumaktan bıktığım için birkaç günlüğüne forumdan çıkıyorum. Eskiden bu kadar kalitesiz değildi bu forum. Daha doğrusu bu kadar kalitesiz insan yoktu. Bunun önüne bir şekilde geçilmesi lazım. gittikçe kalite düşüyor Kalın sağlıcakla

Burak gitsin de ben buradaki eleştirmenleri! göreyim Bruma neden oynamıyor neden yabancı forvet oynuyor da sol bekimiz yok hayır adamın hiç kötü oynama şansı yok siz hepiniz sürekli iş veya öğrenciliğinizde mükemmelsiniz ya zaten diğer.forvetlerin her vurduğu gol oluyor dikkat ediyorum daha.maç başlıyor sallamaya başlıyor bazıları obsesive olmayın taraftar olun ayrıca yere göğe sığdıramadığımız bazı eski veya yeni futboşcuların da katkılarını tartışalım o zaman ayıptır

kardeşim iyi oynar kötü oynar o kadar para alıyor, senin benim hakkım ile taraftara kavga etmeye gitmek ne demek ne seviyesizlik

stoper yada sağbek transferine falan gerek yok. bu takım nasıl gol atacak bir çözüm bulun. bir değil 2 tane forvet alın. campell ve mevlüt gelmeli.

Geri
Üst Alt