Hazırlık Maçı | White Star Bruxelles 0-1 Galatasaray | MS |

Sneijder,Furkan,Amrabat ve Emre çolak biraz olsun süper kupada fbye karşı şansımız olduğunu gösterdiler.Artık Selçuk ve hamit'in bu takımda yeri yok bana göre bıktık yan ve geri paslarınızdan ulan Mustafa Sarp bile daha dikine oynuyodu yazıktır günahtır etmeyin.

Ah bi sabah uyansam Burak'in hadi ben gidiyorum dedigini gazeteden ogrensek. Bugune kadar teknik ekiplere, yonetime guvendik gonderirler diye. Ama aksina, sozlesme uzattilar. Artik is Burakta bitiyor. Ilk kez yararli bir is yap lan.

- Macin en olumlu olayi Furkan´in performansiydi. Takimda kalmali mutlaka.

- Amrabat +3 icin en ideal futbolculardan biri. Kaldi ki digerlerinden de iyi. Onlar utansin.

- Emre Colak da takima tempo kazandirmaya calisan biri. Onu da acikcasi Selcuk´tan daha cok begendim.

Benim icin macin özeti bu. Bide Sneijder gercegi tabiki

Stoperde Gökhan'ı izlemeyi forvette Burak'a tercih ederim. Veya yerli sol bek gelsin forvette yabancı oynatalım. Alternatif çok dediğim gibi millet kısıyor kendini yerli kim gelecek forvete falan gibi saçma sapan bi muhabbet var. Yerli forvet Umut-Burak'tan başka yoksa forveti yabancı yapacaksın bekine ya da stopere yerli alırsın.

Fener maçını karıstırmayın forumdan 11 çıkarsak yine alırız o maçı, lig için endişelenebiliriz

Kasada ne kadar para, planlamada ne kadar transfer varsa, hepsini forvete harcayin. 1 degil, 2 forvet lazim. Yerli kontenjandan Mevlut, yabanciyi da artik kendileri istisare etsinler.

Mac boyunca bir tane ara pası atıldı oda zaten gol oldu. Tek umut Sneijder..

Ben Olcanin bize olmayacagini soyledim herkes is yapar dedi Gokhan toreyi alsaydik daha iyi bundan

Sanki Olcan geldi 10 lig maçına çıktı da hiçbir varlık gösteremedi. Atletico maçından sonra Olcan'ı Robben ilan edenlerden farkın yok. Hele bi dur. Belki cidden fiyasko transfer olur da sende burda ego şişirirsin ama daha lig başlamamış bu ne heyecan. Diyorum ki DAHA LİG BAŞLAMADI.

Anlaşılmadıysa tekrar altını çiziyorum çünkü bu nokta önemli. Daha lig başlamadı. Bu adam herhangi bir resmi maça çıkmadı.

Furkan karabukte kendini gercekten cok iyi gelistirmis

Mutlaka takimda kalmasi lazim

Tam joker

Sent from my iPhone using Tapatalk

Demiroren denen pislik sağolsun bu adamların kaprislerini çekiyoruz işte, yabancı oyuncu kuralı tamamen kaldırılmalı hatta yerli oyuncu sınırı getirilmeli takımlarımıza 6'dan fazlası zarar aga hemen kamplaşma yaratırlar sadece bizde değil fb ve dönem dönem bjk'de de görüldü bu.

antu seviyesinden bile aşağıdaki yorumları okumaktan bıktığım için birkaç günlüğüne forumdan çıkıyorum. Eskiden bu kadar kalitesiz değildi bu forum. Daha doğrusu bu kadar kalitesiz insan yoktu. Bunun önüne bir şekilde geçilmesi lazım. gittikçe kalite düşüyor Kalın sağlıcakla

@Emrah Yıldırım

kici kirik maca 10 bin taraftar geliyor, sen triplere girip kavga ediyorsun

üstüne 3,5 mio aliyon

yuh

Geri
Üst Alt