Hazırlık Maçı | White Star Bruxelles 0-1 Galatasaray | MS |

hoca korayı oyuna bile almadı, zaten gökhanı affetmelerinden belliydi korayı yeterli görmedi heralde

galatasaray taraftraı diğer yabancılara da patladı ama arda efendi alındı. niye çünkü alayı artist 2 kuruş kazanınca kendilerini kral sanıyorlar. fenerde alex bile yuhalandı ama tek ters hareket yaptı mı taraftarına. türk futbolcular çok şımarıyorlar

valla ben bi jo dışında kimseye patladıklarını pek görmedim. :D jo'da arda'ya patlamak için bahaneydi.

yabancıların alınmaması normal çünkü hepsi deplasman maçı olunca evinde yattı parasına baktı. ne bakacak taraftarın ne deyip ne demediğine.

Veli Yiğit gitsin saç kessin, taş taşısın, çay servisi yapsın, odun kırsın, simit satsın ne yaparsa yapsın ama Allah aşkına ne olur maç anlatmasın :D :D :D

Melo omzu koydu adamı 5 metre öteye uçurdu, hakem faul çalınca "vay efendim haksız karar"

Hele Burak tribüne kavgaya giderken "Seyirci Burak Yılmaz'a sevgi gösterilerinde bulunuyor" demez mi ? Minimum 5 dakika kahkaha attım.

bi tırt 2.lig takımına karşı kendini vermedi binbir laf yapmışsınız, BOŞ YAPMIŞSINIZ.

Prandelli buraki kadro disi biraksa Efsane olur

GS burakin oyuncagi degildir

Banane yönetim bukafar para veriyorsa...o kontratí yapanda istifa etsin

* LG G2 Tapatalk *

bu ülkede stoperle değil forvetlerle şampiyon olunur bunu hala anlamadı mı bizim yönetim. bu takıma mevlüt ve yabancı bi forvet lazım

Bazi futbolcular o 2 senelik krediyi hala kullaniyor. Ancak Emre, Furkan, Yekta gibi oyuncular bile daha etkili olabiliyorlar.

Gecen sene idare ettik. Bu sene o sabiri kimse göstermez acikcasi. Adaletli forma dagitimindan yanayim.

Emre´yse Emre, Furkan´sa Furkan, Yekta´ysa Yekta, Amrabat´sa Amrabat. Bu kadar basit.

Şu Burak olayını tam olarak neden çıktı bilen var mı ? Taraftar ne dedi de Burak taraftarın üstüne yürüdü ?

gecen sene tüm puanları berabere kalarak kaybettik, takım gol atamıyorum diye bağırıyor ve hala tarık çamdalla balanta ile uğraşıyoruz cok ilginc.

Burak derhal bu takimdan gitmelidir. Forvet alsak zaten yedek kalicak huzursuzluk cikaratacak. En hayirlisi gitmesi artik.

Furkan gayet ıyı oyuncu ilk geldigi zamanda demistim bu cocuk bu takimda oynar diye .O bolgede eksigiz Furkan cok sans bulabilir.

Furkan bu takımda banko oynar abicim. adam bir kere dinamik. ama en iyi kanat yada bek oynar bence. orta saha için başka meziyetlerde gerekebilir. emre çolakta oyuna girdikten sonra iyi oynadı. amrabatta yedek olarak iyi bir kuvvet olacağını gösterdi. ancak malagaya gittiği bilgisi var. elimizdeki en iyi yedeğide satıyoruz tebrik etmek lazım.

son olarak

günün kötüleri: hamit, burak, selçuk

hayal kırklıkları: emrecan(sağ bek için) telles

umut verenler: emreçolak, amrabat, yasin

günün kazancı: furkan

Valla ben su durumda Umut´u bile tercih ederim. En azindan at gibi kossun, bi ise yarasin. Zaten gol attigimiz yok.

Süper kupa maci icin tercihim kesinlikle Umut Bulut olur. Kaldi ki Burak derbilerde zaten cok etkisiz.

Bu kadar zoruna gidecegine, Burak icin yeni bir kulup kur, git orayi destekle.

Adamin geldigi gunden beri verdigi zarardan taraftar bikti. Bu kadar zarar veren yeteneksizin birde aldigi maas iyice komedi hale getirdi isi.

Zoruma falan gittiği yok Galatasaray dan başka takımı da desteklemiycem sadece bu adama karşı takıntılı tavrınız hastalık resmen maçı mı izliyorsunuz hata mı arıyorsunuz belli değil

Bruma wes yabancí forvet

Defans

Veysel semih koray telles/sabri

Olsun kabuldur

Forvet hatdına yabancı şart

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt