Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Cevap: Yolun Sonu Belli !
Bende bu sene basında böyle dusunuyordum zaten en buyuk guvencimde yeni stadımız yani bu sene belli bir omurga yakalıyıp gelecek senelerde avrupada kupa kaldıracagımızı dusunuyordum ama sartlar bu senede neden olmasın sorusunu sorduruyor aynen trabzonun ligdeki gibi nasıl onlar bu seneden pek beklentileri olmadan cıktılar yola ama sartlar sampiyonlugun 1 numaralı favorisi yaptı bizimde uefada sartlar belki 1 degil ama ilk 3ün yerinde olmamızı sagladı.
Porto'nun UEFA ve CL başarısı bize çok benziyor,zaten baktığında kadronun omurgası olan isimler hala duruyor.
Dediğin gibi her sene 2-3 iyi takviyeyle ve Mourinho'nun iyi sistemiyle başarılı oldular.Biz yaptık,sonra da bu borcu yaptık.Dediğin şeyi ancak stad ve sağlam gelirlerle yapabiliriz ancak bu konumda yapacağın tek şey sana başarıyı getirebilecek oyuncuyu elinde tutmak.Başka çaren yok.
Bende bu sene basında böyle dusunuyordum zaten en buyuk guvencimde yeni stadımız yani bu sene belli bir omurga yakalıyıp gelecek senelerde avrupada kupa kaldıracagımızı dusunuyordum ama sartlar bu senede neden olmasın sorusunu sorduruyor aynen trabzonun ligdeki gibi nasıl onlar bu seneden pek beklentileri olmadan cıktılar yola ama sartlar sampiyonlugun 1 numaralı favorisi yaptı bizimde uefada sartlar belki 1 degil ama ilk 3ün yerinde olmamızı sagladı.