Hedef Kadıköy ; Hedef Kupa !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yolun Sonu Belli !

Porto'nun UEFA ve CL başarısı bize çok benziyor,zaten baktığında kadronun omurgası olan isimler hala duruyor.

Dediğin gibi her sene 2-3 iyi takviyeyle ve Mourinho'nun iyi sistemiyle başarılı oldular.Biz yaptık,sonra da bu borcu yaptık.Dediğin şeyi ancak stad ve sağlam gelirlerle yapabiliriz ancak bu konumda yapacağın tek şey sana başarıyı getirebilecek oyuncuyu elinde tutmak.Başka çaren yok.

Bende bu sene basında böyle dusunuyordum zaten en buyuk guvencimde yeni stadımız yani bu sene belli bir omurga yakalıyıp gelecek senelerde avrupada kupa kaldıracagımızı dusunuyordum ama sartlar bu senede neden olmasın sorusunu sorduruyor aynen trabzonun ligdeki gibi nasıl onlar bu seneden pek beklentileri olmadan cıktılar yola ama sartlar sampiyonlugun 1 numaralı favorisi yaptı bizimde uefada sartlar belki 1 degil ama ilk 3ün yerinde olmamızı sagladı.

Evet var.CSKA,Shaktar,Marsilya,Ajax,Zenit,Udinese,City.

Bunları rahatça eleriz kimse diyemez.Diyen yalan söyler.Özellikle CSKA,M.City ve Ajax bunlar kupayı çok istiyorlar.Kadro olarak da bizden çok iyiler.Oturmuş kadroları var.

Biz güçsüzüz demiyorum.Ama zor.Ben maç topiklerine yazmıyorum çok fazla.Bak istersen yenince çok iyiyiz.Yenilince çok kötüyüz de demiyorum.

Yendiğimiz iyi takımlardı evet.Ama o zaman Skibbe vardı!

M. City ile başa baş bir mücadele geçer.Öteki takımları zorlanmadan eleriz.Ajax zaten elenecek büyük ihtimalle.CSKA'da elenebilir.Geriye kalıyor M. City.Hadi gelsin bakalım o da kaliteli oyuncularıyla.Görelim bakalım neler olacak?Galatasaray şuan avrupa'daki her takımla başa baş oynar.O kadar sakata ve hakem katliamına rağmen, Hamburg gibi bir deplasmanda 40 dakika 10 kişi oynayıpta yenilmeyecek bir takım yoktur uefa'da.Biz bunu başardık.Buradaki maçta çok zor olmayacaktır.Baros'un katılımıyla...

Şaka yapıyor olmalısınız? Kamera nerede? El sallayacağım!

Yahu akıl var mantık var, hangi takım, ligde liderlikten 5. liğe gerileyip, kendi sahasında 1 devre stopersiz ve 10 kişi oynayan takımı yenemeyip, rezilleri oynayıp 7 gün sonra gider deplasmanda aynı takıma, bu kadar arzulu, bu kadar tutkulu, bu kadar kaliteli takıma 5 atar.

Bu açıklamaları 'tersi tutuyor diye yaptığınıza inanıyorum' öünkü bu başka şekilde ifade edilemez!

Bende şahsen hep yenilcez derim ve o maçı kazanırız.

Sizinkisi 'Uğurlu cümle' herhalde?

Tabiki şaka yapmıyorum.

Sami Yen'de eğer Semih Kaya oynamazsa,siz de biliyorsunuz ki stopersiz çıkacağız karşılarına.İnancımızla,uğurumuzla ve şansımızla en zor koşullarda buraya kadar gelebildik doğru.

Ancak o gün ya uğurumuz olmazsa,ya şansımız yanımızda olmazsa ne olacak.İnanç başarının yarısıdır doğru,ancak kalan diğer yarıyı neden böyle riske ediyoruz.

Demek istediğim,illaki biryerlere gelmek için eziyet mi çekmemiz lazım?

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış :)

En yakın,en canlı örnek dibimizde yahu ;

Fenerbahçe.

Zico'yu yolla.Aurelio'yu kaçır.Gel,düş bu durumlara.

Soruyorum sizlere açık ve dürüst olun.2005-2006 sezonunda Gerets yollandı.2006-2007 sezonunda Kalli geldi.Müthiş bi değişim rüzgarı yaşandı.Takımda o gitti bu geldi vs. vs.

Bu değişiklik Gerets varken yapılsaydı ve Gerets üzerinde ısrar edilseydi ne olurdu ?

-------Necati------Ümit---

Arda----İlic----Ayhan----Sabri(aydın,heinz)

82 Gol.

-----Lincoln---Baros----

Kewell----Ayhan---Topal---Arda

Abartmıyorum.Bi düşünün.

Saygı duyarım ama CSKA yada Shaktar deplasmanı,Marsilya deplasmanı, bunlar hiç kolay maçlar değil.

Hamburg bizi burada yenip elerse hiç ama hiç şaşırmam.

M. City ile başa baş bir mücadele geçer.Öteki takımları zorlanmadan eleriz.Ajax zaten elenecek büyük ihtimalle.CSKA'da elenebilir.Geriye kalıyor M. City.Hadi gelsin bakalım o da kaliteli oyuncularıyla.Görelim bakalım neler olacak?Galatasaray şuan avrupa'daki her takımla başa baş oynar.O kadar sakata ve hakem katliamına rağmen, Hamburg gibi bir deplasmanda 40 dakika 10 kişi oynayıpta yenilmeyecek bir takım yoktur uefa'da.Biz bunu başardık.Buradaki maçta çok zor olmayacaktır.Baros'un katılımıyla...

Saygı duyarım ama CSKA yada Shaktar deplasmanı,Marsilya deplasmanı, bunlar hiç kolay maçlar değil.

Hamburg bizi burada yenip elerse hiç ama hiç şaşırmam.

İyi.Hamburg elerse konuşursun.Ayrıca yazdığın deplasmanların hiçbirinde yenilmeyiz.;)

Belkide Ts. maçında göreceğiz ASY'de Hamburg'a karşı neler yapabiliriz az çok kestireceğiz. Kesin alacağız diyen arkadaşlar var aramızda.Evet kendine güven iyidir ama .Bu kadar eksik varken aptallık olur bu kadar güven .

Konu belki bu degil ama gerets bizim hocamız olamazdı. Kadro falan konu bu degil oyle hocalarla avrupada basarı yalan olur ben bunu bilir bunu söylerim. Bize oynattıgıda futbol degildi hurraa hucum eee hani bunun defansı hani bunun tek pasları vs vs vs ama dersen bu kadro haginin elinde olsaydı evet o zaman baska olabilirdi.

Daha önce şampiyonlar liginde gitmiştik.Lokomotif Moskova'yı karlı buzlu havada tokatlayıp gelmiştik.Bizim için fark etmez.;)O da senin fikrindir.Bende saygı duyarım...

İnşallah senin dediğin olur :)

Yanılmıyorsam ersin verdigin örnek kötü oldu onlarda bizi burda öpmüştü:D

İyi ama konu o değil.Konu karlı buzlu hava.Yani her türlü havada yapıştırma ihtimalimiz yüksek.;)

Havası zartı zurtu zaten bahane olamazki sen takım gibi takımsan heleki buyuk takımım diyorsan her kosulda cıkar en azından iyi futbol olmasada mucadeleni korsun en az rakip takım kadar kosarsın zaten orda senin farkın ortaya cıkar macı koparır gelirsin bunlar bahane olamaz.

Yapıştırılma ihtimalizme stopersiz olarak düşük değil.

Ayrıca "Büyük ümitler büyük hayalkırıklıkları getirirmiş." umarım böyle olmaz.

Havası zartı zurtu zaten bahane olamazki sen takım gibi takımsan heleki buyuk takımım diyorsan her kosulda cıkar en azından iyi futbol olmasada mucadeleni korsun en az rakip takım kadar kosarsın zaten orda senin farkın ortaya cıkar macı koparır gelirsin bunlar bahane olamaz.

Evet.Bende bunu ifade etmeye çalışıyordum.:)

Olur mu yahu:D

Tromsö'nun sahası nasıldı öyle..:o Su Aygırını koysan doğal ortamım diye sevinir.

Olur mu yahu:D

Tromsö'nun sahası nasıldı öyle..:o Su Aygırını koysan doğal ortamım diye sevinir.

:D Orda işler farklıydı hakem faktörüde vardı ama işte rakip trömsö olunca bunları söylemememiz lazım söylenmez yani ayıp:D söylersek digerlerinden farkımız kalmaz.

Sonra samiyende samiyendedemi aygır sevinirdi:D piknik alanı gibiydi samiyen yine hakem saolsun içine etti ama dedigim gibi oyle anlar olurki hakemide yeniceksin napım edip yeniceksin daha lamı cimi yok.

Eh tabi orası da Iceberg'in görünmeyen yüzü :D:D:D

Yok ya yine düşündüm şimdi 4 saniye içinde.Olmaz Uefa Final..Çok çok çok zor..

:D Orda işler farklıydı hakem faktörüde vardı ama işte rakip trömsö olunca bunları söylemememiz lazım söylenmez yani ayıp:D söylersek digerlerinden farkımız kalmaz.

Sonra samiyende samiyendedemi aygır sevinirdi:D piknik alanı gibiydi samiyen yine hakem saolsun içine etti ama dedigim gibi oyle anlar olurki hakemide yeniceksin napım edip yeniceksin daha lamı cimi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt