Hedef Kadıköy ; Hedef Kupa !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yolun Sonu Belli !

Beyler başından beri konuyu okudum ve birkaç düşüncemi paylaşmak istiyorum.

1- Meira olurundan daha yüksek bir fiyata satıldı. Bizim gibi MAddi sıkıntı içinde olan bir klüp için bu para çok iyibir nakittir. Satılma zamanı yersiz olabilir ama o gün meirası satmasaydık 6 M € alamayacaktık ve 3 sene daha 1,75 M € ödeyecektik. Yani 6+5,25 M € = 11,25 M €.

Şimdi düşünelim. Meira gerçekten GALATASARAY klübünde mükemmel maçlar mı oynadı? ( Cevap Hayır)

Biri size Meriayı 6 M € fiyata satabilirmisin dese kimse ewt satarız diyemeyecekti. Sonuç olarak SATILMASI DOĞRU ama bu kadar sakat varken sanki zamanlama yanlış gibi geldi.

Peki Kansu BAşkan sana nacizane bir sorum olacak. BU maçta meira oynasaydı Bu maçta daha fazla gol yeme ihtimalimiz var mıydı ? Yoktu diyemeyiz. Vardı da diyemeyiz.

Mesela Meria değilde ARDA satılsaydı işte o zaman hedef küçülttük derdim.

Bunlar benim şahsi düşüncelerim.

2- Meirayı satmasaydık ve futbolculara ödeme yapamasaydık sence GS başarılı olabilirmiydi. Kendinden örnek al abi. Maddi zorluklar içinde kendini ne kadar işine verebilirsin. Yani Bence Meria satılarak 1 kişiden vaz geçilmiş ve geri kalan tüm takımın motivasyonu ve aklı sadece saha olsun sağlanmıştır.

3- Bordo ve Hamburg maçlarında Futbol tanrısı takımımızın yanındaydı. Bunu herkesin kabul etmesi gerekiyor. Ewt futbolcular sahada savaştılar, terlerini son damlasına kadar akıttılar. Sadece savaşmak yetmiyor.

4- Ben UEFA da finale gidecek kapasitemiz olduğunu düşünüyorum. Fakat şuandaki defanstaki problemler yüzünden birazda düşünceliyim. Futbol Tanrısıda yanımızda olursa Hamburgu eleriz.

5- Büyük Kaptanın oyun felsefesinde sorunlar olduğunu düşünüyorum. ilk golü bulunca hemen kontrollü oyuna geçmeyi tercih ediyor ve buda bizim beraberlikler almamıza neden oluyor. Bence biraz korkak futbol oynatıyor. Bizi uafk takım mışız gibi oynatmasını sevmiyorum. Umarım sadece geçiş döneminde bu şekilde oynuyoruzdur. Önde basan presle rakibini boğan ve tek golle yetinmeyen bir takım yaratmasını bekliyorum

arkadaşlar Kupayı alıcaz cidden inanın buna walla CSKA - M. City dışında hiçbir takım GS mizi zorlayamaz. işallah bu iki takımla finalde karşılaşırız ama

Dün rüya gördüm. M. City - GS finali oluyordu... işallah gerçekleşir.

Takımımız cidden içerde dışarda şimdiye kadar hiç baskı yemeden hep eze eze gidiyor.

M.Karkov a yenildik ama eze eze yenildik. Hakemler cidden çok çok kötü yönetiyor maçlarımızı..

Hamburg maçı bile 40 dk 10 kişisin baskı yemedik bence toplasan baskı dedidğin 10 dk dır.

pozisyonları ise tamamen karambol de oldu.

Eğer Hamburg u geçersek, Udinese yi istiyorum :)

HALİT Arkadaşımıza cevaben..

Yazdıklarının çoğuna katılıyorum Halit cim ama Eğer Yönetim Skibbe ye sabretmek yerine DEVRE arası kovmuş olsa.

Bülent hoca takımı Fiziken çok iyi yerlere kondisyoner Utku ve Cevat hoca ile getirebilirdi.

İşte o zaman Bülent Korkmaz da daha ofansif pressli baskılı oyunu oynatabilirdi.

Fakat dediğim gibi kontrollü oynamak zorundayız. Fiziken takım hiç iyi değil o yüzden de zaten burada kimse takıma güvenemiyor. Takım kendini zorlayınca da sakatlıklar ortaya çıkıyor.

Belki şu Milli maç arasında biraz yüklenme yapabilir.. tabi Milli oyunculara yapamıcak o da ayrı konu.

Tesadüfün Böylesi!

Bir tarafta 1999-2000 sezonunda UEFA kupasını kaldıran G.Saray; diğer tarafta Kadıköy'deki UEFA 2009 finaline koşan G.Saray. İşte 'Bana her şey seni hatırlatıyor' dedirten benzerlikler!..

9 yıl önce UEFA Kupası'nı müzesine götüren G.Saray ile bu sezon Kadıköy'deki finale koşan G.Saray arasında şaşırtan 7 benzerlik:

1999-2000 sezonunun devre arasında 5numaralı formayı giyen Tugay, Dick Advocaat'ın çalıştırdığı G.Rangers'a transfer oldu. Bu sezon 5 numarayı sırtında taşıyan Meira, sezon ortasında Rus Zenit kulübüne transfer oldu. Zenit'i Dick Advocaat çalıştırıyor.

99-00'de Şampiyonlar Ligi grubunda Hertha Berlin'i deplasmanda 4-1 mağlup etti. Bu sezon UEFA'da grup maçında yine Hertha Berlin'i deplasmanda 1-0'lık skorla devirdi.

G.Saray, Milan'ı son dakika golüyle3-2 mağlup edip UEFA'da yoluna devam etti. Bordeaux maçında skor 3-3 iken Galatasaray, Sabri'nin son dakika golüyle Fransız ekibini kupa dışına itti.

UEFA'da, 1999-2000 sezonunda 3. turda elenen takım Bologna idi. Bu sezon Galatasaray 3. turda bir başka Bharfi ile başlayan takımı eledi: Bordeaux.

9 yıl önce 4. turda Alman ekibi B. Dortmund ile eşleşmiş ve elemişti. Bu sezon 4. turdaki rakibi yine bir Alman, Hamburg oldu ve Aslan tura yakın.

Çeyrek finalde Mharfi ile başlayan rakip karşısına çıkmıştı: Mallorca Hamburg'u elediği takdirde G.Saray'ın çeyrek finalde 'm' harfiyle başlayan muhtemel 3 rakibi var: Marsilya, Manchester City, Metalist Kharkiv

Final: 99-2000'de K ile başlayan Kopenhag'da oynanmıştı.Bu sezon final Kadıköy'de!

SABAH

Beni yanlış anlıyorsunuz.

Meira'yı satmayı yanlış bulmuyorum ben ama şu zamanda olacak iş değil.

Cevap: Bana herşey seni hatırlatıyor!

3.Kez açıldı.Ne tesadüfmüş be.:D

Kansu Başkan seni anlıyorum.

Sadece şunu söylemek istiyorum Meira ne verdiki ne umud edeceğiz.

Kansu Başkan seni anlıyorum.

Sadece şunu söylemek istiyorum Meira ne verdiki ne umud edeceğiz.

Bakın takımda 2 çelişki vardır mesela.Meira bugüne kadar pek fazla birşey vermemiş olabilir,ancak bu durumun devam edeceği ne malum.Sonuçta UEFA'da tur geçtikçe oyuncuların değerleri katlanıyor.

Çelişkiye gelince bugüne kadar herkesin sinir katsayısını yükselten,yaptığı hatalarla sağ kanattan bir çok gol yememizi sağlayan Sabri neden gönderilmiyor o zaman?

Bir daha söylüyorum eğer Meira'nın yerine direkt koyabileceğin bir isim olsaydı tamam derdim.Ancak ilk maçını Monaco karşısında oynayan Bülent Korkmaz'ın da bu maçta en kötü 10 kişi kaldıktan sonra bile Semih Kaya'yı oyuna almaması,ona çok da güvenmediğini gösteriyor.

Cevap: Bana herşey seni hatırlatıyor! | Tesadüfün Böylesi

Tesadüf işte.Değil mi şikeci aziz???

Vay anasını çok ilginç.Hayırlısı olsun.

Bir tesadüf de benden, 1999'da, yani biz UEFA'yı kazanmadan bir sene önce, ManU Şampiyonlar Ligi'ni almıştı, geçen sene de ManU aldı.

Bakın takımda 2 çelişki vardır mesela.Meira bugüne kadar pek fazla birşey vermemiş olabilir,ancak bu durumun devam edeceği ne malum.Sonuçta UEFA'da tur geçtikçe oyuncuların değerleri katlanıyor.

Çelişkiye gelince bugüne kadar herkesin sinir katsayısını yükselten,yaptığı hatalarla sağ kanattan bir çok gol yememizi sağlayan Sabri neden gönderilmiyor o zaman?

Bir daha söylüyorum eğer Meira'nın yerine direkt koyabileceğin bir isim olsaydı tamam derdim.Ancak ilk maçını Monaco karşısında oynayan Bülent Korkmaz'ın da bu maçta en kötü 10 kişi kaldıktan sonra bile Semih Kaya'yı oyuna almaması,ona çok da güvenmediğini gösteriyor.

Büyük Kaptanın GALATASARAYIN başına geldiğinden beri korkak tavırlar içinde olduğunu düşünüyorum. Kendisinede bunu yakıştırmıyorum. Ama Kewell boyle bir durumda sorumluluk aldığı için belki düşünmedi düye düşünmek istiyorum.

Aslına bakarsanız trabzon maçında göreceğiz. Eğer Semihi oynatacaksa Emrenin yanında Trabzon maçındada sahaya sürmesi gerekiyor. Umarım anlatabildim.

Kansu başkan şunu söylemek istiyor sanırım:

Şu zamanda Stoper görevi yapan Meira;

devşirme bir stoperden daha çok ihtiyacımız olan adamdı .

Çocuklar inanın inanın çocuklar

Güzel günler göreceğiz güneşli günler

Avrupa'yı Kadıköy'de devireceğiz

Şampiyonluk nameleri inleteceğiz:f50::m26::D

Bak Semih konusunda görüşlerine katılmıyorum Kansu:o

Çünkü:

Semih Kaya hazırdı değildi bunu biz antremanlarda göremeyiz ama buna hazır cevap var hemen o zaman kadroda ne işi var burda haklısınız.Ama emin olduğum konu şudur.Eğer maç 11'e 11 oynansaydı bi değişiklik olsaydı mecburi o zaman düşünebilirdi ama 10 kişi kalmışken Semih'i alması pekde doğru olmuyacakdı.O dakikalarda bize beyniyle tecrübesiyle oynuyacak adam lazımdı mecburiyetten.Ve orda aslanlar gibi ben oynarım diyen Kewell varken o riski göze almaktansa bu tarz bi taktiksel değişiklik en doğru olanıydı.

Tutmaya bilirdi de ama tuttu.Unutmamak lazım ki oyuna sonradan giren Mehmet Güven belkide turu getirecek adam oldu.Çizgiden çıkarttığı topla bunuda atlamamak lazım derim:)

TESADÜFEN GELİYORUZ... ÇILDIRIN

Biz Geldik Siz NERDESİNİZ

mehmet topal hamburg maçına yetişebilcekmi? bilen arkdaşlar varmı? eğer yetişirse stoperimiz belli olur.

Tesadüfe bak.

Bi tesadüfte benden:Sabri'nin golü dk90,Ü.Davala'nın golü dk90+1.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt