Hedef Kadıköy ; Hedef Kupa !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kadıköy’e bilet alın

Kewell rövanşta da ‘stoper’ oynayacak

EMRE Aşık atılınca savunmanın göbeğine geçen ve muhteşem bir maç çıkaran Kewell, burada oynamaya alışacak. Futbola stoper olarak başlayan ve Bülent Korkmaz görev geldiğinde bunu anlatan Avustralyalı yıldız, Hamburg ile 19 Mart’ta oynanacak maçta da stoper olarak görev yapacak. Kewell’ın yanında Hakan Balta oynayacak.

Yok artık.

Kewell stoper oynayacak.Peki Kewell'ın yerine kim oynayacak?

EMRE Aşık atılınca savunmanın göbeğine geçen ve muhteşem bir maç çıkaran Kewell, burada oynamaya alışacak. Futbola stoper olarak başlayan ve Bülent Korkmaz görev geldiğinde bunu anlatan Avustralyalı yıldız, Hamburg ile 19 Mart’ta oynanacak maçta da stoper olarak görev yapacak. Kewell’ın yanında Hakan Balta oynayacak.

Şaka dimi :o

"Hakan ile uyum sağladık"

Harry Kewell, "oynadıkça bu mevkiiye yeniden ısındım" dedi.

Galatasarayımızda Hamburg maçının 52. dakikasında Emre Aşık’ın kırmızı kartla oyundan atılmasının ardından stoperde görev yapmaya başlayan Harry Kewell, "oynadıkça bu mevkiiye yeniden ısındım" dedi.

Takımımızın 31 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu, "Ben daha önceden de bu mevkide görev yapmıştım. Oyun devam ettikçe de iyice ısındım. Hiçbir zorluk çekmedim. Hakan Balta ile hemen uyum sağladım. Birbirimizi tamamladık. Burada önemli olan aldığımız sonuç. Çok iyi bir netice ile İstanbul’a gidiyoruz. Ali Sami Yen’de taraftarımızın da büyük desteği ile bu turu geçeceğimize inanıyorum" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Ben aldım bileti final maçı için ama İnşallah Galatasarayımız da orda olur...

Kaptan final biletinden bahsediyor.Canından çok Cimbom'u seven arkadaşım , çeyrek finalide geçersek ..çımı açar gezerim okulda diyor..:D

Serkan'ı oyuna almayaşı onu güvenmediği gösterir dedik. Hayır dediniz. Şimdi gördünüz.Kewell ile neler yapacağız artık göreceğiz bakalım .

:eek:

Yuh Kewell nasıl stoper oynar ya o bikere olur.

Kewell'mı stoper oynuyacak..ŞAka heralde..Tamam zor durumda kaldık oynadı ama okadarda olmaz yani..Bülent korkmaz'ın o maça Semih'i hazırlaması azım..

Cevap: Bana herşey seni hatırlatıyor! | Tesadüfün Böylesi

yazariz :)

Hiçbirimiz futbol bilgisi Büyük Kaptan ile boy ölçüşemez. Bekleyip görecez.

Cevap: Yolun Sonu Belli !

Kimse durduk yere bu kadar zahmete girip bu paylaşımı hazırlamaz.Biri sana hazırlatmış :D

Helal olsun murat abi.

Bayada benzerlik varmış.

Hayırlısı.

ilginç ama güzel bir ayrıntı olmuş inşallah bu sene gerçekleşecek bu tesadüfler zinciri.Tesadüfen geliyoruz içten içe çıldırın.....

Uefayı aldığımızda kadromuzda 5 yabancı vardı.

*Hagi

*Popescu

*Taffarel

*Capone

*Marcio

Bunlardan 4'ü ilk 11 oynuyordu. 5. Yabancı Marcio, tıpkı Nonda gibi çok az forma şansı buluyordu.

---------Taffarel----------

Capone---Bulent-Popescu-Ergün

Okan--------Suat-----------Umit

-------------Hagi---------------

Hakan-----------------------Arif

Yedek

Marcio

Şimdide Kadromuzda 5 Yabancı var.

*Kewell

*Lincoln

*Baros

*De Santchis

*Nonda

Bunlardan 4'ü İlk 11 oynuyor, 5. Nonda yedek kalıyor.

----------De Santchis------------

Sabri---Emre-----Servet---Hakan-

Kewell---Barış-----Ayhan---Arda--

-----------Lincoln----------------

-----------Baros-----------------

Yedek

Nonda

İki yedek yabancımızda siyahi futbolcular, biri brezilyalı diğeri afrikalı.

Bir Not: Milan Baros ve Harry Kewell Liverpool'da, Hagi ve Popescu Barcelona'da Şl şampiyonu olmuş oyuncular.

Tesadüfen geliyoruz. İçten içe çıldırın!

Edit: Pardon Linderoth diye biri mi vardı? :D

Trabzon maçınada Hamburg maçında nasıl bir savunma düşünüyorsa aynısı ile çıkması lazım bir maçda olsa biraz daha alışır oynayanlar...

Trabzon maçında Semih Kaya'yı oynatıp görmesi lazım bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt