Hedef Mevlüt

Cevap: Hedef Mevlüt

böyle bir vucud hangi türk babayigitte var ?

kazımın babası zenci sayılmaz

zenci değil ama sayılır. :asd:

melezde değil.

valla ya kazımın ırkı ne lan :asd:

Çok isterim ama aradığımız adam değil.

Bize gerçek anlamda golcü lazım yani Baroş'un iyisi.

Oçakta Mevlut Galatasaraya gelirse, efsane olur bizim takimda, PSG degerini bilemedi, ilk sene iyidi ama gittikçe guven kaybi yasiyo ve takim arkadaslari pek pas vermiyorlar

Bizim burdaki lokantamiza Sochaux alt yapisinda oynayan bir arkadas var, Mevlutu ove ove bittirdi, çok efendi, çaliskan ve sempatik bir oyuncuymus, yani gelirse uyum sorunu yasanmaz ve kontenjandan sorunda çikmaz

Ins'Allah gelir, Elmander ile Mevlut bu ligi toz duman eder, unutmayin bu sozlerimi :)

Oçakta Mevlut Galatasaraya gelirse, efsane olur bizim takimda, PSG degerini bilemedi, ilk sene iyidi ama gittikçe guven kaybi yasiyo ve takim arkadaslari pek pas vermiyorlar

Bizim burdaki lokantamiza Sochaux alt yapisinda oynayan bir arkadas var, Mevlutu ove ove bittirdi, çok efendi, çaliskan ve sempatik bir oyuncuymus, yani gelirse uyum sorunu yasanmaz ve kontenjandan sorunda çikmaz

Ins'Allah gelir, Elmander ile Mevlut bu ligi toz duman eder, unutmayin bu sozlerimi :)

Bencede iş yapar,son zamanlarda biraz düşüş var ama bu demek degilki hep böyle olacak.Yetenekleri tartışılmaz,tamam bazı eksiklikleri olabilir ama İmparator kimleri adam etti bunu mu edemiyecek.(oyun anlamında,kişilik anlamında söylemiyorum))

Bencede iş yapar,son zamanlarda biraz düşüş var ama bu demek degilki hep böyle olacak.Yetenekleri tartışılmaz,tamam bazı eksiklikleri olabilir ama İmparator kimleri adam etti bunu mu edemiyecek.(oyun anlamında,kişilik anlamında söylemiyorum))

Elbette, Mevlute bir forvet için ne istersen var, sadece dedigin gibi son zamanlarda bir dusus yasiyo ama PSG gibi bir takimda çok normal. Mevlut gelsin takimimiza, bak imparator nasil bir forvet kazandircak turk futboluna :)

Gerçekten iyi olur alınırsa, bitiricilikte çıldırtabiliyor ama şuanki sistemde hızlı güçlü pres yapabilen forvetlere ihtiyacımız var.Mevlüt iyi uyum sağlar.

Bu transfer bence büyük olasılık. PSG hedef büyüttü artık, Mevlüt gibi adamları oynatmazlar. Sene sonunda kesin yollanır, Eto'o Meto'o ayarında bir adam alırlar oraya. FT Mevlüt için Türk Shevchenko falan diyordu milli takıma aldığında, havada iyi 8 oluyormuş öyle demişti. Mevlüt'ü çok beğendiği kesin, çok pahalı olmazsa bence Mevlüt bize yakın, ne zaman olur bilmem.

Fiziki durumu yerindeyken Mehmet Yıldız gibi santrafor demeye bin sahit isteyen bir adamın is yaptıgı bir lig söz konusu olan. Mevlüt ezer deler gecer. Yalcın Ayhan falan futbolu bırakır.

Ben beğeniyorum Mevlüt'ü. İnş haberler doğrudur.

Geri
Üst Alt