Hedef Yeniden Ben Arfa

Onu adam edebilecek bir teknik direktör var mı oda soru işareti tabi

Unuttum ayrica Robben gibi sakatlandimi iyi sakatlaniyor, yani uzun sureligine..

Vallah bilmiyorum oynar mi oynamaz mi, soyle diyim, eger 5 -6 milyon euro ya aliniyorsa sorun olmaz, ama 9-10 milyon euro gibi rakamlara da degmez..

Sağlamsa neden olmasın. Lavezzi-Ben Arfa-Demba Ba bunlar aradığımız adamlar. Aynı zaman hücum kanat görevi gören adamlar. Tabii Ba eskisi kadar olmasa da Hoffenheim'da oynamışlığı var.

Ba artik oynamaz kanatta, sakatlıktan sonra dizinden ameliyat oldu ve eski çevikliğini büyük oranda kaybetti. Forvet için iyi olurdu ama.

N5

Ba artik oynamaz kanatta, sakatlıktan sonra dizinden ameliyat oldu ve eski çevikliğini büyük oranda kaybetti. Forvet için iyi olurdu ama.

N5

Ya Mancini Umut ve Burak'ı atıyor ya, hiç değilse Ba'yı atsın. Belki eskisi kadar olmasa da, 2-3 bir şey yapar. :D

Gerek sakatlik gerek bal yapmayan ari modelinde bi futbolcu oldugu icin biturlu ust kademeye ulasamadi.8 yabancili ortamda cok riskli transfer olur,gerek yok.

Ultra gereksiz.

Yanlışım varsa düzeltin ama bizim biraz daha çevik adamlara ihtiyacımız yok mu? Çevik ve en azından ortalama top becerisi olan birilerine. Çok yumuşak takım olmaya başladık ve bir de çok hantal. Mermi gibi adamlar lazım bize.

reisi çok isterim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WpuFePHvLUM[/media]

Son durumu nasıl bilmiyorum ama eskisi gibiyse çılgın atar sag kanattan.

Bruma var daha Amrabat, Hajrovic ve Ontivero'yu göndermedik sanmıyorum ilgilendiğimizi

Aslında hücum için aranan kan Ben Arfa :)

Sakatlık sorunu olmasa kesin gelsin derdim ama soru işaretleri var şimdi

Bize kanattan önce santrafor lazım. Kontejanı Burak-Umut'a güvenipte kanata harcarsalar bence Mancini ve Yönetim bugün istifasını acıklasın.

Yabancı oyuncularda eğer bonservise para veremiyeceksek Menez Alex Gomis gibi oyunculara bakalım bari.Ben Harfa iyi futbolcu ama sakatlanıyor.

Geri
Üst Alt