🎁 Hediyeniz yola çıktı. 😉 @fenerbahce

Resmi hesaptan saplı maplı göndermeler biraz yakışıksız kaçıyor bence. Onların seviyesine inmeyelim. Dozunda göndermeler yeterli...

Şampiyon olduk, 🍍koç yine seçilecek, ismail kartal kalacak 5 yıldızı seneye biz takacağız :asd: şimdiden geçmiş olsun kuşlar

yerime atandı

hesabım siliniyor gece mutlumusun

Yani sende farkli karaktersin tam olarak soylesin bak;

1716754389340.png

uzulurdum sayet gercekse ama Ata icin cok mutluyum. Cok sevdigim bir renkdasim forumdan. Efendi, duzgun, kaliteli muzik dinleyen, yapici ve iyi bir Galatasarayli. GSC Yonetimimize hayirli olsun.

Perfecto

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani sende farkli karaktersin tam olarak soylesin bak;

Ekli dosyayı görüntüle 245165

uzulurdum sayet gercekse ama Ata icin cok mutluyum. Cok sevdigim bir renkdasim forumdan. Efendi, duzgun, kaliteli muzik dinleyen, yapici ve iyi bir Galatasarayli. GSC Yonetmimize hayirli olsun.
Üstadım güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim :love:

Recep üstadın yerini doldurabilmek namümkün. Ben yönetime yardımcı olmak maksadı ile talepte bulunmuş idim, yoksa yerine atanma gibi bir durum söz konusu değil; @Recep Timur üstat devam edecektir şahsi fikrim :hat:

Üstadım güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim :love:

Recep üstadın yerini doldurabilmek namümkün. Ben yönetime yardımcı olmak maksadı ile talepte bulunmuş idim, yoksa yerine atanma gibi bir durum söz konusu değil; @Recep Timur üstat devam edecektir şahsi fikrim :hat:

Saka ile takiliyoruz dunden beri Recep renkdasima (sen vaziyetten bihaber olabilirsin diye yaziyorum). Ikinize de kolayliklar diliyorum. Guzel bir forum ortamimiz var bazen gerilip tartissakta, hedef bir, farkli dusunsekte, kalpler bir.
Yeni gorevinde basarilar simdiden, @Recep Timur ekran kaydi duruyor, aleyhine delil olarak ara ara kullanilacaktir :)

cevap vermişler buna yaptıkları ezikliğe bak ölürsünaoskdaoksdokasdoas

Geri
Üst Alt