- 12 Haziran 2015
- 37.110
- 33.095
- 2.693
Çok teşekkür ederim üstat güzel dileklerin içinVayy, Uber Mod olmussun Ata'm. Cok sevindim, hayirli olsun yeni gorevin. 25.Sampiyonluk basligini acman nasip olsun !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teşekkür ederim üstat güzel dileklerin içinVayy, Uber Mod olmussun Ata'm. Cok sevindim, hayirli olsun yeni gorevin. 25.Sampiyonluk basligini acman nasip olsun !
yerime atandıVayy, Uber Mod olmussun Ata'm. Cok sevindim, hayirli olsun yeni gorevin. 25.Sampiyonluk basligini acman nasip olsun !
şimdiden geçmiş olsun kuşlarTebrikler yeni göreviniz de başarılarBugün twitter içerik olarak zirveye çıktı![]()
Çok teşekkür ederimTebrikler yeni göreviniz de başarılar
yerime atandı
hesabım siliniyor gece mutlumusun
Üstadım güzel sözleriniz için çok teşekkür ederimYani sende farkli karaktersin tam olarak soylesin bak;
Ekli dosyayı görüntüle 245165
uzulurdum sayet gercekse ama Ata icin cok mutluyum. Cok sevdigim bir renkdasim forumdan. Efendi, duzgun, kaliteli muzik dinleyen, yapici ve iyi bir Galatasarayli. GSC Yonetmimize hayirli olsun.

Üstadım güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim
Recep üstadın yerini doldurabilmek namümkün. Ben yönetime yardımcı olmak maksadı ile talepte bulunmuş idim, yoksa yerine atanma gibi bir durum söz konusu değil; @Recep Timur üstat devam edecektir şahsi fikrim![]()