Heitinga Bugün Geliyor İddiası!

Herkes gelmesin dediğine göre iş yapar bu.

Gelsin.

Yanliz Ujfalusi geldinde'de cok olumsuzdu herkez...hatirlatirim.

Önyargi güzel birsey degil.

Gelir oynar karar verilir.

Chedjou övüldüde noldu?!

Gol yeme sorunumuzu stoper eksikliğine bağlamak sanırım Mancini mantalitesi oluyor.

Ujfalusi'den sonra gelene önceden(saçma yerli oyuncular hariç) kötü dememeye çalışıyorum. Eksik ve gediklerini söyleyip eleştirilebilir ama gelmeden leş dememek lazım.

Sen gelme ulan Marcelo.

(Sneijder Ajax'ta oynarken Heitinga'ya Marcelo derdi, Marcelo Lippi'nin Marcelo'su. 'Lip' flemençe'de 'dudak' demek, bunun koca dudaklari oldugu icin :asd: )

Sent from my iPhone using Tapatalk

Heitinga gelsin itirazım yok ama hadi Hajrovic' i geçtim, Alex Telles' in lisansını bir çıkarın önce.

Olm boyuna yabanci aliyorlar ama bu kadar adami nasil ve nerde oynatacaz?

Dany, Amrabat, Riera'yi antep'e verelim bari bedelsiz de kontenjan acilsin.

Bu vitaminsizi Mancini'nin istediğine inanmıyorum. Birilerinin yine avanta yiyesi tutmuş anlaşılan.

Bu vitaminsizi Mancini'nin istediğine inanmıyorum. Birilerinin yine avanta yiyesi tutmuş anlaşılan.

bulent-tulun.jpg

Yine birileri komisyonu götürüyor allah belasını versin kim transfer ettiyse.

Sneijder'in, yakın arkadaşına Dünya Kupası kıyağından başka bir şey olduğunu zannetmiyorum. Mancini, bu kadar plansız biri değil çünkü. Heitinga, boyunun 180 cm olmasına rağmen hava toplarında zayıf değil standartın üstünde sıçrama özelliği sayesinde. Bize değil Heitinga, Chedjou'dan da bu konuda daha iyisi gerekiyor.

22 haftadır devam eden EPL'de sadece 20 dakika forma giymiş bir oyuncu. Onu yedek bırakan takım arkadaşları bile taraftarın beklentisinin altında kalırken, yarım sezon hiç forma giymemiş ve form tutması haftalar alacak bir oyuncunun transferi ne kadar doğru, tartışılır.

Gelirse, takımın en iyi stoperi olur. Fifa diliyle Chedjou 78 OVR ise, Heitinga 80'dir. Yeterli midir? Nispeten. Bu şartlar altında aranan kan mıdır? HAYIR.

Tam Trabzonspor transferi. En iyi ihtimalle Beşiktaş.

Artilari:

* Dunya kupasina gitme askina canini disine takip cok gayretli oynayabilir, bu son dunya kupasi firsati yasindan oturu.

* Tecrubeli

Eksileri:

* Kisa boylu

* Yavas

* Yaratici degil, geriden oyun kurabilen bir adam degil, teknik degil

* Formsuz, 6. sirada olan takiminda begenilmedigi icin oynatilmiyor.

Nolur Heitinga kazmasini Ujfalusi ile kiyaslamayin. Heitinga bildigin cöp, besiktas'da anca oynar.

En son maçını izleyeli baya oldu. Dedim bu bitmiş, belini döndüremiyordu. Cris'den kötü olmaz gibi, Ujfa'dan dolayı net bir tavır da koymak istemiyorum. Bu arada kısa olması o kadar önemli değil, hava toplarında iyidir. :D

Oldum olası beğenmem bu adamı gelmez umarım.

Hangi lisansla gelecek arkadaşlar. Lig başladı daha aldığımız sol beke lisans çıkartamadık. Yönetim tepki olmasın diye Bruma nın kiralanması işini maçtan sonraya bıraktı anlaşılan yarın ya da salı günü Bruma Antep te. İyi de Dany çöpünü ne yapacağız artı Riera ya o para ödenir mi boşu boşuna göndermek için?

Geri
Üst Alt