Heitinga Bugün Geliyor İddiası!

Ben futboldan alamıyorum renktaşlar, cidden anlamıyorum savunma açık veriyor mu veriyor doğru da, biz gol atamıyoruz, hepimizin eleştirdiği burak olmasa kaç gol eksik atardık acaba, sadece burağın attığı gol kadar eksik olmazdı bence, benim fikrim ciddi ciddi hücumcu kanat lazım, elimizde wes10 var pas atacağı ada yok madem şişireceğiz drogbaya wesleye neden 4-5 milyon euro veriyoruz, ama mancini savunmadaki sıkıntının herşeyi halledeceğini düşünyor ki ben cidden taktisyen olarak geçmişini mükemmel buluyorum demekki ben cidden bu işin F'sinden anlamıyorum.

Konudan bağımsız olacak ama;

Drogba iyiyken kimse Burak'a laf söyletmiyordu. Drogba düşüşe geçince herkes gol atamıyoruz demeye başlamış.

benim anlamadığıım biz defans transferinden yana hep şanslıydık. tüm işi dany bozdu

dany

chedjou

heitinga

Konudan bağımsız olacak ama;

Drogba iyiyken kimse Burak'a laf söyletmiyordu. Drogba düşüşe geçince herkes gol atamıyoruz demeye başlamış.

Burak kadar -haklı, haksız- nefret kusulan futbolcu var mı?...Aksi görüşte olan birkaç kişi de sallasın da koro tam olsun mudur dert?...

sonu cris gibi olmaz umarım..

başlığı "heitinga dün geliyordu iddiası" olarak değiştiriniz lütfen

Çeptalk

gol bulamama sorununu 10 tane stoperle çözeceğiz galiba

mancini kendine gelsin artık. bıraksın şu saçma 3 5 2 sistemini.. iyice les takım olduk bu sistemden sonra

Adamı hoplatmayın havaalanında düşer beyni parçalanır belki aman diyim.

Geri
Üst Alt