Heitinga ve Koray Galatasaray'da İddiası

chelsea'yi eleyeceğizde sanki... çok şansalı olmamız lazım. chelsea iyi değil ama biz kötüyüz.

transferde 3 oyuncu eklemeyi düşünmeyin ş.liginde altı üstü 2 maç yapıcaz t.kupasını almak ve ligi 2. bitirmek önemli.

Selçuk formsuz tamamda şu takımda yerlileri sıralasanıza?? Selçuk-Burak tu kaka ise Hakan Sabri-Emre-Yektaya nası sabrediyosunuz.

Aykut-Ufuk-Eray-Sabri-salih-Hakan-Ceyhun-Gökhan-Semih-Yekta-Emre-Aydın-Burak-Umut-??

işin kötü tarafı heitinga gelirse telles hajrovicten sonra atıyorum umut gündoğan alınacaksa cl listesine dışarıda kalacak heitinga alınacak chelsea maçında dinamik umut yerine top ayağına yapışan oldukça ağır bir selçuk ile çıkacağız

Hocam. UmutG. 2. ligden Galatasaray gibi bi Takima geldi. Ilk macda görüldü... adam stresden "nereye geldim" den ne kötü paslar atdi.

UmutG. cok severim be potensyalli eleman...ama Chelsea macinda oynatmam, Oynatmaz'da Mancini.

Umut GS e geldi.. bu bile bi gelisme, ve ancak alisacak. CL maclari, hele Chelsea'ye karsi KALDIRAMAZ.

Selçuk formsuz tamamda şu takımda yerlileri sıralasanıza?? Selçuk-Burak tu kaka ise Hakan Sabri-Emre-Yektaya nası sabrediyosunuz.

Aykut-Ufuk-Eray-Sabri-salih-Hakan-Ceyhun-Gökhan-Semih-Yekta-Emre-Aydın-Burak-Umut-??

Allah aşkına hadi Burak'ı anladım da Selçuk'a Umut'tan kötü diyenle muhattap olmaya gerek yok.

Nerde ne kadar çöp varsa toplayın

Sonra hep beraber kanser oluruz gönderirken

Koraydakı sısgı Dortmund görememiş bizmi görüyoruz

Hocam. UmutG. 2. ligden Galatasaray gibi bi Takima geldi. Ilk macda görüldü... adam stresden "nereye geldim" den ne kötü paslar atdi.

UmutG. cok severim be potensyalli eleman...ama Chelsea macinda oynatmam, Oynatmaz'da Mancini.

Umut GS e geldi.. bu bile bi gelisme, ve ancak alisacak. CL maclari, hele Chelsea'ye karsi KALDIRAMAZ.

atıyorum dedim örnek verdim zaten ayrıca 2.ligden geldi diye oynamayacak bir durumu yok bence 18 yaşında çocuk değil sonuçta tecrübe tabiki önemli ama maliyeti düşükte olsa beklenti yüksek umuttan

1 ay önce ilk yarı bitti bugün ikinci yarının ilk maçına çıkacağız bu süreç zarfında bir tane yabancı gönderemediler.bu basiretsizlikten başka bir şey değil.heitinga'yı falan alacaklarına önce aldıkları yabancıların lisanslarını çıkartsınlar.

Geri
Üst Alt