Heitinga ve Koray Galatasaray'da İddiası

İstemem şahsen.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bu santrafor sıkıntısında bir stoper alırsak ve o da Heitinga falan olursa rezillik olur. Bizim öncelikli sorunumuz stoper falan değil. Ha yollarsın Dany ve Chedjou'yu ve alırsın adam gibi bir stoper eyvallah derim.

10 yabanci getiriyorlar bizde ama giden yok, hele elindeki cöpleri gönder (riera,amrabat,dany) ondan sonra yabanci pesine düselim. bu hafta ne telles ne hajro oyniyabilecek lisans almadikdan dolayi

Heitinga hamlesinin mantıklı hiçbir izahı olamaz. Yaşlı, formsuz, düşüşte, sakat.. ekssi saymakla bitmez. Telles gibi adamın lisansı çıkmamışken bu malla uğraşmak neyin kafasıdır? Üstelik alsak bile Allah aşkına kimin yerine oynayacak bu hıyar? Koray kimdir, necidir bilmem ama o alınsın. Türk oyuncu candır..

şaka gibi ya harbiden şaka gibi.

yaz döneminde bu takımın en büyük sorunu yerlilerin yetersiz olusu dedik yönetim 50 kişi ile adı geçdi hakanda buna dahil nerdeyse kimse alınmadı .

Sene basında yerlilerin ne kadar rezalet oldugunu gördük yönetimden biriri ardına akıllandık takımı güçlendirecez yerli arayışlarımız sürüyor açıklamaları derken

sadece salih i aldılar direk 11 e koyulabilecek yerli birde olup olmaması çokda önemli olmayan umutu. Gittiler hajro alex i aldılar o kdr yabancı varken yine yabancıya bogdular takımı yetmedi şimdide heitinga diyorlar.

Üstelik bonservisi elinde sayılan 2 tane adama 2m euro veripde almaya tenezzül bile etmediler.

Sonuç yerli sorunumuz aynen durdugu gibi olmayan yabancı sorunumuz da çıkdı piyasaya.

Yönetimin takımı iyileştirmeyi düşündüğünü sanmıyorum son zamanlarda buna inanmaya basladım.

Yönetimin derdi yabancı transferi yapıp adını yurtdısı basınında bol bol duyurmak piyasa yapmak.

Biz ne altyapıdan yetiştirebildiğimiz nede parasını verip alamadıgımız gibi eskişehir olsun bursaspor olsun her dönem yeni 2-3 tane potansiyel vaadededn genç sürüyorlar piyasaya.

Bu sene şampiyonluga zerre inanmıyorum. Fener puan kaybedecek ona eminim ama bizde peşpeşe puanlar kaybedeceğiz.

Zaten yönetiminde şampiyonluk umrunda değil bu sene onlarda inanmıyor 2. olup şampiyonlar ligine direk katılmak onlara yeterli geliyor bu transfer politikasından da belli.

Koray super olur da, heitinga kesin tulun transferi

Ayrica kaynak trt ise guvenmem

Transfer konusunda cokpatliyorlar

heitingayı aldık galiba ama takımdaki yabancılar nasıl gönderilecek merakla bekliyorum

şaka gibi ya harbiden şaka gibi.

yaz döneminde bu takımın en büyük sorunu yerlilerin yetersiz olusu dedik yönetim 50 kişi ile adı geçdi hakanda buna dahil nerdeyse kimse alınmadı .

Sene basında yerlilerin ne kadar rezalet oldugunu gördük yönetimden biriri ardına akıllandık takımı güçlendirecez yerli arayışlarımız sürüyor açıklamaları derken

sadece salih i aldılar direk 11 e koyulabilecek yerli birde olup olmaması çokda önemli olmayan umutu. Gittiler hajro alex i aldılar o kdr yabancı varken yine yabancıya bogdular takımı yetmedi şimdide heitinga diyorlar.

Üstelik bonservisi elinde sayılan 2 tane adama 2m euro veripde almaya tenezzül bile etmediler.

Sonuç yerli sorunumuz aynen durdugu gibi olmayan yabancı sorunumuz da çıkdı piyasaya.

Yönetimin takımı iyileştirmeyi düşündüğünü sanmıyorum son zamanlarda buna inanmaya basladım.

Yönetimin derdi yabancı transferi yapıp adını yurtdısı basınında bol bol duyurmak piyasa yapmak.

Biz ne altyapıdan yetiştirebildiğimiz nede parasını verip alamadıgımız gibi eskişehir olsun bursaspor olsun her dönem yeni 2-3 tane potansiyel vaadededn genç sürüyorlar piyasaya.

Bu sene şampiyonluga zerre inanmıyorum. Fener puan kaybedecek ona eminim ama bizde peşpeşe puanlar kaybedeceğiz.

Zaten yönetiminde şampiyonluk umrunda değil bu sene onlarda inanmıyor 2. olup şampiyonlar ligine direk katılmak onlara yeterli geliyor bu transfer politikasından da belli.

Yaw oyle konusuyorsuzki sanki yonetim bu adamlari kafasina gore aldi. Mancini yabanci stoper istiyorsa ne yapsin adamlar? Almadilar diyelim sonra burda herkez Mancini'nin istedigi adamlar alinmadi, yonetim istifa diye zirvalar.

Heitingayı sadece yüreği için bile isterim.Tabii ne zamandır doğru idman /maç trafiği yok.

Bilemiyorum nasıl olacak.

Bu hafta birçok gelişme olacak sanırsam.Gidenler gelenler.

13-bruma dersek 12 yabancı olur, artık 2-3 tanesini bizim halı saha maçlarında oynatırız.

Geri
Üst Alt