Onur Gürel
Aslan Üye
- 27 Ekim 2010
- 8.994
- 3
- 1.023
anlayan anladı devre arası en fazla 3 oyuncu ekleyebilirsin kuralından bahsediyorum
Umut'u eklesen ne olacak Selçuk'u mu kesecekmiş? Buna gülünür işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlayan anladı devre arası en fazla 3 oyuncu ekleyebilirsin kuralından bahsediyorum
Umut'u eklesen ne olacak Selçuk'u mu kesecekmiş? Buna gülünür işte
selçuk ne oynuyorki kesemeyecekmiş ?
Bende Ronaldo'yu çok iyi bilirim.
Sporting zamanından tut Manu zamanından her maçını izlerim.
He gülüm he.
işin kötü tarafı heitinga gelirse telles hajrovicten sonra atıyorum umut gündoğan alınacaksa cl listesine dışarıda kalacak heitinga alınacak chelsea maçında dinamik umut yerine top ayağına yapışan oldukça ağır bir selçuk ile çıkacağız
Selçuk formsuz tamamda şu takımda yerlileri sıralasanıza?? Selçuk-Burak tu kaka ise Hakan Sabri-Emre-Yektaya nası sabrediyosunuz.
Aykut-Ufuk-Eray-Sabri-salih-Hakan-Ceyhun-Gökhan-Semih-Yekta-Emre-Aydın-Burak-Umut-??
Sana iyi günler.
Hocam. UmutG. 2. ligden Galatasaray gibi bi Takima geldi. Ilk macda görüldü... adam stresden "nereye geldim" den ne kötü paslar atdi.
UmutG. cok severim be potensyalli eleman...ama Chelsea macinda oynatmam, Oynatmaz'da Mancini.
Umut GS e geldi.. bu bile bi gelisme, ve ancak alisacak. CL maclari, hele Chelsea'ye karsi KALDIRAMAZ.