Heitinga ve Koray Galatasaray'da İddiası

Yalnız Ujfa'nın olduğu sezon ortasından itibaren yorumlara bakarsan herkes iyi hoşta seneye CL'de daha iyisi lazım diyordu. Güçlü forvetlere karşı eziliyordu hep Semih-Ujfa. Almeida-Eneramo falan o yüzden star oldular bizim maçlarda. Heitinga'da göbek için çok vasat olur kafa topları falan vasat çünkü. Ama dediğim gibi çok yüksek ihtimal 3'lünün sağına düşünüyordur zaten sağ bek orijinli. Ortaya kimi koyacak bilemem de Ceyhun'u tutuyor baya biraz kıpırdansa onu koyar bence.

Defans üzerinde fazla duruyoruz bence bu forvetlerle defansa kim gelse çok fark edeceğini sanmıyorum.Mancini Heitinga, Ceyhun ve Semih 3'lüsünü düşünüyor olabilir.

Eğer Heitinga'yı aldıysak yazıklar olsun. Koray Günter transferi gayet olumlu.

Olm Ujfalusi geldiğinde Messi'ye sert girmişti bu adam nasıl alırız diye şikayet edenler vardı hepten :D

Ujfalusi messiyi,Servet de Agueroyu harcamıştı :D

Agueronun dişlerini avucuna dökmüştü yarmagül.

Ben istiyorum ağalar.Kontenjan sorunu çözülsün,Heitinga'ya ben hayır demem diyemem.

Bi daha söylüyorum.Hollanda milli takımından eşşek olsa alırım.

Adamın boyu 1.80 yasin.Kaç olması lazım?Basketbol takımına almıyoruz yahu.jawai mi arıyosun sen :D

Valla çok net söylüyorum.Hollanda milli takımında eşşek bile olsa,yine alırım.O kadar net.

1.85 - 1.86 olsa belki olurdu . Umarım Rhodolfoyu falan alırız . Heitinga gelirse de şayet 6 aylığına gelsin . Yoksa gönderemeyiz bir türlü .

Heitinga sadece 4 maçta oynamış bu sezon ve bunların 3'ü kupa maçı. Formsuz bir adamın ne işi var anlamıyorum. Umarım haber yalandır.

Sizin önünüzde Sabri Aydın Yekta gibi adamlar var.Heitingayı beğenmiyorsunuz.

Heitinga neden mi 6 aylığına geliyor ?

Dünya kupası için kadroya girmek için varını yoğunu ortaya koyacak.

Ha bende istemezdim ama Urfalı etkisi yaratabilir. Erken konuşmayalım.

cris alınırken de tecrübeleriyle katkı sağlayacapı söyleniyordu sanki :)

Koray iyi cikarsa 10 sene stoper transferine gerek kalmaz...

evet Heitinga gelirse istifa etsin yönetim ve Mancini

Herkes Heitinga ya yoğunlaşmış ama Koray Günter geliyorsa mükemmel olur Ömer Toprak olmadan almak lazım.Heitinga bu sene Şampiyonlar ligi ve lig yoğunluğunda kullanılır.

Heitinga = Dany den daha büyük bomba olur defans da.

Yıllardır Premier Lig'de oynayan bir adama Dany'den daha büyük bomba olur demek.. Harcanıyorsun buralarda güzel kardeşim hemen bir TV kanalına falan yorumcu yapmalılar seni.

Abi ne Heitingası ya ne yapmaya çalışıyor bunlar. Koray ne kadar olumluysa Heitingada o kadar kötü

Geri
Üst Alt