Heitinga ve Koray Galatasaray'da İddiası

Ulan her transfer sezonunda geç oyuncu alıyoruz diye ortalığı ayağa kaldırırdık . Şimdide oyuncuları erken aldık adamları yabancı sınırından dolayı oynatamıyoruz . Bu seferde adamlar gitmiyor! Ulen ne kadar amatör iş yapıyoruz yaa :(

Ben Hollanda'da kaliyorum. Heitinga'yi cok izledim. Heitinga kadar overrated lesh stoper tanimiyorum. Bu adam nasil premier ligde oynadi bilmiyorum. Dany kalsin daha iyi net.

koraya sevindim. heitinga bu sezon tek maça çıkmış. kötü transfer olarak duruyor

Forumun hali içler acısı. Ciddi ciddi Essien, Heitinga gibi adamlara leş diyorlar. :redface:

Üstelik bunları diyenler Chedjou gibi adamı savunan herifler. 32 yaşında Bruno Alves'in fb'ye nasıl katkı sağladığını görüyoruz. Üstelik o Bruno Alves Zenit'te berbat performans sergiliyordu. Heitinga'nın en az Bruno Alves kadar etkili olacağını düşünüyorum. Hem devre arası daha iyisini nasıl alacağız? Pique'yi, Kompany'yi falan düşünüyorsunuz herhalde.

Heitinga'ya o kadar saydım ama bir yolla gelmesine razı olurum. Chedjou efendiyi gönderirsek Heitanga gelsin. Yani Chedjou mu Heitinga mı derseniz Heitinga derim.

Heitinga'nın bonservis derdi yok, 6 ay + 1yıl opsiyon deniyor, eger imza bedeli istemezse olur bu iş.

Dany + Chedjou'yu 5m euroya gönderebilsek, Rhodolfo + Heitinga alınır.

Muslera, Eboue, Heitainga, Rholdolfo, Alex,

Melo, Amrabat, Hajrovic, Sneijder,Drogba 10 yabancı etti.

Forumun hali içler acısı. Ciddi ciddi Essien, Heitinga gibi adamlara leş diyorlar. :redface:

Üstelik bunları diyenler Chedjou gibi adamı savunan herifler. 32 yaşında Bruno Alves'in fb'ye nasıl katkı sağladığını görüyoruz. Üstelik o Bruno Alves Zenit'te berbat performans sergiliyordu. Heitinga'nın en az Bruno Alves kadar etkili olacağını düşünüyorum. Hem devre arası daha iyisini nasıl alacağız? Pique'yi, Kompany'yi falan düşünüyorsunuz herhalde.

Pique Türkiye'de iş yapmaz misal, Pique çok kullanışlı her takımda oynayabilecek bir oyuncu değil hele ki yaşı 33-34 olduğunda yeni F.De Boer olur kötü anlamda.

6 ayligina gelecek bir Heitinga'yi çok isterim. Performansina göre sonrası düşünülür zaten.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

heitingaya kimse hayır diyemez kariyeri ortada ama sınır varken stopere yabancı almak çok mantıksız 1 yerli stoperle o bölge takviye edilmeli dany gönderilmeli.

heitinganın alınması demek 6.5 milyon euroluk chedjeunun kadroya girememesi demek.

Heitinga servetten ne fazlası var berbat bir stoper

Sent from my iPhone using Tapatalk

Heitinga in menejeri Galatasaray in teklifi cok ciddi, ama Roma ve bir kac Ingiliz takimi ile daha gorusuyoruz.

Suanda Heitinga hangi takimda daha cok mac oynayabilir onu arastiriyor dedi. Henuz bir karar vermedik diyor.

‘Galatasaray is serieus, maar de keuze moet nog worden gemaakt’

Ozaman 6/0/4 kuralinden haberi varsa bizden vazgecer..

Kuman stam de boer vs . Hollanda ekolu herdaim iyi defans oyunculari cikarmistir. Gelsin.

Heitinga Türk olsa kimse yüzüne bakmaz. Havalimaninda hostes bile güle güle demez. Cris II olur gelirse

hay%25C4%25B1rl%25C4%25B1s%25C4%25B1-be-g%25C3%25BCl%25C3%25BCm_352984.jpg

işin kötü tarafı heitinga gelirse telles hajrovicten sonra atıyorum umut gündoğan alınacaksa cl listesine dışarıda kalacak heitinga alınacak chelsea maçında dinamik umut yerine top ayağına yapışan oldukça ağır bir selçuk ile çıkacağız

ne gerek var önce

ambaramt

riera

dany

chedjueyu gönderin

Geri
Üst Alt