- 12 Haziran 2013
- 9.918
- 6.003
- 1.843
House dizisini taklit edeceğiz Lisa cuddy i aynı kadın oynasın demişler gibi. İzlemedim ama fragmanda aaa Lisa diyecek kadar nokta atışı olmuş.Ebru Özkan’ın çok güzel olduğunu söylemeye gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
House dizisini taklit edeceğiz Lisa cuddy i aynı kadın oynasın demişler gibi. İzlemedim ama fragmanda aaa Lisa diyecek kadar nokta atışı olmuş.Ebru Özkan’ın çok güzel olduğunu söylemeye gerek yok.
Mükemmel 1 dizi olduğunu dile getirmekte yarar var.
Maç yerine tercih ettim memnunum.
İlk bölüm iyiydi. Çakma House'u yeterince piç bulmadım. İlerleyen bölümlerde dozu artırmaları dileğiyle.
Nasıl artıracaklar acaba? Gregory House kilisede dizi izleyen adam.Bizim House fazla babacan kalmış. Huysuz, yaşlı bir doktor gibi. Sarkastik değil pek.
Yaw bir de sabah akşam çay içmesi yok mu iyice saçmalamışlar..

Nasıl artıracaklar acaba? Gregory House kilisede dizi izleyen adam.Bizim House fazla babacan kalmış. Huysuz, yaşlı bir doktor gibi. Sarkastik değil pek.
taklitlerimden sakınınız@Melih Peker = Ateş Hekimoğlu
katılıyorum kız asistan olmamış , orj dizide de çok sevmemiştim o karakteri ama meselaUzun zaman sonra düzenli olarak takip ettiğim ilk yerli yapım.. Oyunculuklar iyice oturmaya başladı asistan kız haricinde...Özellikle Timuçin esen alıp götürüyor diziyi tek başına şu abartı mimikleri bırakırsa tam olacak..House biraz daha depresif bir karakterdi Hekimoğlunu genelde eğlenceli yanlarıyla sunuyorlar.. Müslüm olmasaydı bu muhteşem adamı ekranlarda pek göremeyecektik adam girdiği her yapımı izlettiriyor kısa süren bir dizi vardı Gönül İşleri diye o diziyi de Timuçin sürüklüyordu..